"Chelseali futbolcular Sarri'den sıkılmıştı!"

30.05.2020 - 19:06 | Son Güncellenme: 30.05.2020 - 19:08

"Chelseali futbolcular Sarri'den sıkılmıştı!"

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea'de Sarri döneminde görev yapan ve İtalyan hocanın yardımcılığını üstlenen Gianfranco Zola, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sarri'nin Chelsea günlerini değerlendiren Zola, oyuncuların İtalyan teknik adamın antrenmanları nedeniyle kendisinden sıkıldıklarını itiraf etti.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Acı çekmeye başlamışlardı"

İtalyan teknik adamın Chelsea günlerini değerlendiren Gianfranco Zola, beIN Sports'a özel açıklamalarda bulundu. Zola: "Takımda Hazard ve Willian gibi yetenekli oyuncular vardı. Özellikle bu iki isim ne zaman ne yapacaklarını bilen ve oyunu takımlarına kazandırabilecek oyunculardı. Ancak yaptığımız egzersizler ve takım antrenmanları nedeniyle acı çekmeye başlamışlardı. Takımda bulunan diğer oyuncular onlar kadar yetenekli değildi ve biz bu antrenmanları yapmak zorundaydık."

"Zeki oldukları için bu antrenmandan sıkıldılar"

Sıkılmanın futbolun bir parçası olduğunu hatırlatan Gianfranco Zola: "Dürüst olmak gerekirse takımdaki oyuncular zekiydi. Zeki oldukları için Sarri'nin antrenmanlarından sıkıldılar. Ancak bunu yapmaya devam ettiler. Çünkü diğer takımların performansı düşerken, bizim performansımız yükselmeliydi. Bunun için sıkılsalarda antrenmanları yapmak zorundaydılar. Sıkılmak, futbolun bir parçası. Bazen sıkılmanız gerekir ama sıkıldığınız da yaptığınız işe daha sıkı bir şekilde sarılırsınız. Bu sarılma sonrası alacağınız geri dönüşler sayesinde iyileşirsiniz." ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler