Chelsea, Mauricio Pochettino İle Anlaştı

İsa Kethüda
13.05.2023 - 22:13 | Son Güncellenme: 13.05.2023 - 22:28

Son dakika haberleri... İngiltere Premier Ligi takımlarından Chelsea'yi gelecek sezon çalıştıracak teknik direktör belli oldu. İşte detaylar...

Chelsea, Mauricio Pochettino İle Anlaştı

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Bu sezon İngiltere Premier Ligi'nde istediği sonuçları alamayan ve topladığı 43 puanla 11. sırada yer alan Chelsea'yi gelecek sezon çalıştıracak teknik direktör belli oldu.

Chelsea, Pochettino ile anlaştı

The Athletic'te yer alan habere göre Chelsea, gelecek sezon için Arjantinli teknik adam  Mauricio Pochettino ile anlaşmaya vardı.

Resmi açıklama önümüzdeki günlerde

Haberde, İngiliz kulübünün 51 yaşındaki Pochettino'yu önümüzdeki günlerde resmi olarak açıklaması bekleniyor. 2 Ocak 2021 tarihinde PSG'den ayrılan Mauricio Pochettino, o günden bu yana takım çalıştırmıyor.

İlgini Çekebilir
Onur Bulut'un sağlık durumu nasıl? Güneş duyurdu...
Habere Git

Tuchel ve Potter ile yollar ayrılmıştı

Bilindiği üzere Chelsea sezona Thomas Tuchel ile başlamış ancak alınan kötü sonuçlar sonrası Alman hocanın görevine son verilmişti. İngiliz ekibi daha sonra ise Graham Potter ile anlaşmış yine istenmeyen sonuçlar gelmeyince İngiliz teknik adamla yollar ayrılmak zorunda kalmıştı.

Lampard takımın başında

Chelsea bu iki teknik direktör ile yollarını ayırmasının ardından sezonun geri kalanı için eski oyuncusu ve şu anda teknik direktörlük yapan Frank Lampard'ı ikinci kez göreve getirmişti.

Öte yandan Chelsea, bugün sahasında Nottingham Forest ile 2-2 berabere kaldı. İngiliz ekibi bir sonraki maçını ligde lider durumda yer alan Manchester City ile deplasmanda oynayacak.

İlgini Çekebilir
Valencia'nın menajerinden flaş sözler! Anlaşma...
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler