Chelsea'nin yıldız santrforu Nicolas Jakcson yeni sezona damga vuruyor!

21.09.2024 - 15:02 | Son Güncellenme: 21.09.2024 - 15:08

İngiltere Premier Lig takımlarından Chelsea'nin 23 yaşındaki golcüsü Nicolas Jackson, yeni sezona hızlı bir başlangıçla girmeyi başardı. İşte tüm detaylar.

Chelsea'nin yıldız santrforu Nicolas Jakcson yeni sezona damga vuruyor!

AJANSSPOR HABER

İngiltere Premier Ligi'nin 5. haftasında Chelsea, West Ham United deplasmanına konuk oldu. Maçta ilk yarı henüz bitmemişken Nicolas Jackson, 18 dakikada maça damgasını vurdu.

Duble yaptı

West Ham ağlarını bugün 2 kez havalandıran Nicolas Jackson, 4. ve 18. dakikalarda takımını 2-0 öne geçirmeyi başardı. Yıldız isim, geçen sezon sıkça eleştirilerin hedefi olsa bile yeni sezona hızlı bir başlangıç yaptı.

6 maçta yıldız oldu

Bu sezon 5 Premier Lig ve 1 Konferans Ligi olmak üzere 6 karşılaşmada boy gösteren Senegalli golcü, 4 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. Bunun yanında bir de asiste imza atan 23 yaşındaki santrfor, takımının en çok skor katkısında bulunan futbolcusu oldu.

Geçen sezon 44 maça çıktı

Geçen sezon Villarreal'den Chelsea'ye katılan Nicolas Jackson, yakın zamanda da sözleşmesini 2033 yılına dek uzattı. Geçen sezonu 44 resmi maçta oynayarak kapatan genç golcü, bu karşılaşmalarda 17 gol ve 6 asistlik performansa imza attı.

Senin için hazırladığımız haberler