Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile Serena Williams Chelsea'ye Ortak

Akın Ungan
21.04.2022 - 13:16 | Son Güncellenme: 21.04.2022 - 13:26

Formula 1 Mercedes pilotu Lewis Hamilton ve Serena Williams, Chelsea için Roman Abramovich'e teklif veren Martin Broughton'a 10'ar milyon sterlinlik yatırım yapacak.

Formula 1 pilotu Lewis Hamilton ile Serena Williams Chelsea'ye Ortak

AJANSSPOR HABER

Formula 1 takımlarından Mercedes'in başarılı pilotu Sir Lewis Hamilton, tenisin eski 1 numarası Serena Williams ile birlikte Chelsea'yi satın almak için Roman Abramovich'e teklifte bulunan Martin Broughton'a 10'ar milyon sterlinlik yatırım yapma kararı aldı.

Sky News'ın haberinde ikilinin, haftalarca süren görüşmelerin ardından Broughton ile temasa geçtiği ve toplamda 20 milyon sterlinlik yatırım yapacakları kaydedildi.

Broughton liderliğindeki konsorsiyumun diğer yatırımcıları arasında Medya ve telekom şirketi Rogers Communications, 2026 FIFA Dünya Kupası teklif komitesine başkanlık eden John Arnold, Taipei Fubon Braves ve Fubon Guardians beyzbol takımlarının sahibi olan Tayvanlı Tsai ailesi yer alıyor.

Broughton'un grubu, Chelsea'yi Rus milyarder Roman Abramovich'ten satın almak için teklifte bulunan üç girişimciden biri. Londra devi için yarışa giren diğer isimler ise LA Dodgers'ın sahibi Todd Boehly ve Boston Celtics'in sahibi Stephen Pagliuca.

Senin için hazırladığımız haberler