Chery: "Wesley Sneijder'i çok beğeniyorum"

27.02.2019 - 00:22 | Son Güncellenme: 27.02.2019 - 00:22

Kayserispor'lu Tjaronn Chery kulübün Youtube kanalına açıklamalarda bulundu. Taraftardan gelen soruları yanıtlayan Chery şunları söyledi Chery: ”Kayseri’de mutluyum ama şuan kalmakla ilgili bir şey söyleyemem çünkü sezon bittikten sonra Çin kulübüyle 6 aylık kontratım olacak. Eğer anlaşırlarsa neden olmasın?" dedi.

Kayseri mutfağı hakkında konuşan Chery: "Kayseri’nin yemekleri gerçekten güzel mantı çok lezzetli et yemeklerinin her türlüsünü seviyorum ayrıca sucuk çok lezzetli." şeklinde konuştu.

"Benim için çok kolay oldu"

Adaptasyon sürecine değinen futbolcu: "İlk geldiğimde hiçbir sıkıntı yaşamadım. Benim için çok kolay oldu. Çünkü daha önce Deniz Türüç ve Bilal Başacıkoğluyla tanışıyordum. Onlar bana sürekli yol gösterdi adaptasyon sürecim hızlandı. Stadyumdaki ilk hislerim çok güzeldi her oynadığımız maçta taraftarlar bize ayrı bir güç veriyor. Onlara da teşekkür ediyorum." dedi.

En sevdiği formalar sorulduğunda Chery: "En çok beyaz ve siyah olan formaları beğeniyorum" ifadelerini kullandı.

"Wesley Sneijder'i çok beğeniyorum"

Rol modelinin Ronaldinho olduğuna değinen Chery: "Rol modelim Ronaldinho. Oynarken gerçekten tadını çıkarıyordu. Aynı zamanda Wesley Sneijder’i de çok beğeniyorum. Gerçekten çok iyi bir futbolcu." dedi

Hayalinde ki kulüp hakkında konuşan Chery: "Hayalimde oynamak istediğim kulüp herkes gibi Barcelona."

Türkçe bilgisi sorulduğunda Chery: "Merhaba, Teşekkür ederim, afiyet olsun gibi standart kelimeleri biliyorum. Biraz daha fazla öğrenmeliyim ama geleli henüz 6 ay oldu. Daha fazla burada kalabilirsem daha fazla kelime öğrenebilirim."

Kayserispor tek kelime ile "Aile"

Chery Kayserispor’u tek kelime ile açıklamak gerekirse sorusuna “aile” cevabını verdi.

Süper Lig'de en beğendiği futbolcular sorulduğunda Chery: "Garry Rodrigues ve Ryan Donk’u beğeniyorum." ifadesini kullandı.

"Fenerbahçe'yi iki kere yendik"

Beşiktaş maçı hakkında konuşan Chery: "Fenerbahçe’yi iki defa yendik geçen hafta Göztepe’yi de yendik. Beşiktaş maçını evimizde oynayacağımız için çok şanslıyız. Taraftara mesajım maça mutlaka gelmeleri ve bizi maç boyunca desteklemeleri gerekiyor. Bu takım için mükemmel olur." dedi.

Birlikte oynadığı en iyi oyuncu sorusuna Chery: "Hollanda da birlikte oynadığım Al ittihad kulübünde oynayan Karim El Ahmadi. Onu hala iyi bir arkadaş olarak görüyorum. Benim için 1 numara." ifadesini kullandı.

İsmi ile alakalı lakap takıldı mı? sorusuna Chery: "Lakabım Cherry İngiltere’de oynarken hep kiraz emojisi atarlardı."dedi

"İyi şutlar atabiliyorum"

Neden hep uzaktan şut atmayı deniyor? Sorusuna  Chery: "İyi şutlar atabiliyorum sebebi bu" dedi.

Gol hedefi sorulduğunda Chery: "Şuan 7 golüm var sorduğunuz için cevaplıyorum. Normalde bir gol hedefim yok ama sezon sonu 10 golden fazla atmış olmayı isterim." dedi.

Kayserispor'un sezon sonu hedefleri hakkında konuşan Chery: "Kendim için konuşursam elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Biz çok iyi bir takımız ve daha yukarıda olabiliriz. Fakat sezon sonu hakkında bir şey söyleyemem." dedi.

Türkiye Ligi hakkında konuşan Chery: "Türkiye benim için oldukça zor bir lig. Fizik üstüne dayalı hızlı bir lig aslında oynadığım Ligler arasında en iyilerden biri. Burada olduğum için çok mutluyum. Umarım daha fazla kalırım.

Tribünler maçın gidişatını etkiliyor mu? Sorusuna Chery: "Tribünler maçın gidişatını kesinlikle etkiliyor. Maç 0-0, 1-1 ya da yenik durumda olduğunda çok iyi bir baskı yaratıyor. Arkamızda kalabalık bir taraftar olduğunu bilmek çok önemli" dedi

Senin için hazırladığımız haberler