Chico Grando: ''Cruzeiro ile görüştüm.''
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Chico Grando: ''Cruzeiro ile görüştüm.''

Son 5 Haber

Diego Carlos'a yeni bir talip çıktı!

Trabzonspor - Ferencvaros maçı ne zaman, saat taçta, hangi kanalda? Mohamed Salah, ilk 11'de oynayacak mı? (Muhtemel 11'ler)

Atınç Nukan'ın yeni takımı açıklandı!

Galatasaray yedek golcüsünü Sara'nın eski takımında buldu

Nihat Kahveci'den Lyon maçının ardından yıldız futbolcu için olay sözler: "Fenerbahçe forması giyemez"
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Chico Grando: ''Cruzeiro ile görüştüm.''
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un başarılı savunma oyuncusu Brezilyalı Chico, Brezilya basını esportese görüntülü bağlanarak röportaj verdi. Chico'nun Brezilya basınına verdiği demeçleri Ajansspor derledi. İşte o açıklamalar;
Teknik Direktör Adilson Batista’nın görev aldığı dönemde bir görüşme olduğunu belirten 33 yaşındaki futbolcu, “Cruzeiro’nun ilgisinin olması benim için onurdur. Harika bir kulüp. Tarihini, hayranlarını, ulusal ve uluslararası varlığını biliyorum. Ancak Batista görevden ayrıldı. Sözleşmem Mayıs ayında sona eriyor, Antalyaspor’da bir yıl daha kalmayı ve sonra Brezilya’ya dönmeyi düşünüyorum”
Yapılan görüşmeye ilgili konuşan Chico, “Adilson’la konuştum, Ocimar’la konuştum ama yaşanan pandemi durumu sebebiyle görüşmeler biraz soğudu. Fakat bir yıl daha Türkiye’de kalmak istiyorum” dedi.