Chiellini'den bir itiraf daha: "Arturo Vidal..."

15.05.2020 - 21:37 | Son Güncellenme: 15.05.2020 - 21:39

Chiellini'den bir itiraf daha: "Arturo Vidal..."

Geçtiğimiz günlerde otobiyografisini yayınlayan ve Mario Balotelli-Felipe Melo için söyledikleriyle gündeme oturan Giorgio Chiellini'den çarpıcı bir itiraf daha geldi. Deneyimli oyuncu bir zamanlar Juventus'dan eski takım arkadaşı olan Arturo Vidal hakkında yeni bir itirafta bulundu.

AJANSSPOR-DIŞ HABER

"Alkol, Arturo Vidal’in zayıf noktasıydı"

Şilili oyuncunun alkole karşı bir zaafı olduğunu açıklayan Chiellini: "Futbolcular melek ya da şeytan değildir. Alkol Arturo Vidal’in zayıf noktasıydı. Bunu herkes biliyordu. Bazen olması gerekenden daha fazla içer ve sarhoş olurdu. Zayıf yönler insan doğasının bir parçasıdır. Önemli olan onun oynadığı oyun ve takıma yaptığı katkıydı." ifadelerini kullandı.

"Vidal'in bu zaafı da onu daha güçlü yaptı"

"Vidal, her yıl birkaç kez antrenmanlara gelmez ya da çok eğlenceli bir ruh hali içerisinde gelirdi. Ancak asla gevşemedi. Aksine ciddiyetini korudu. Ben bazen belirli varoluş problemlerinin sizi daha güçlü yaptığına inanırım. Vidal'in bu zaafı da onu daha güçlü yaptı. Hatta Juve'deki son sezonunda performansı biraz düşmüştü. Bu yüzden kulüp yöneticilerinden Luciano Moggi'nin ona "Vidal, lütfen akşamları evde kalmayı bırak. Eski yöntemlerine geri dön!" dediğini hatırlıyorum."

Senin için hazırladığımız haberler