Chris Paul veda etti! #NBA

02.07.2017 - 13:28 | Son Güncellenme: 02.07.2017 - 13:28

Chris Paul’un Veda Mesajı


NBA’de sezon bitti ve birçoğu için en keyifli dönem geldi çattı. Serbest kalan oyuncular mı dersiniz, adı bir sürü takımla anılan süper starlar mı. Şimdiye kadar yapılan en dikkat çekici ve sansasyonel yaz hamlesi; Houston Rockets’ın Chris Paul’u kadrosuna katması oldu. Bunun üzerine Chris Paul Instagram hesabı üzerinden bir veda mesajı yayınlandı.


''Şu an inanılmaz duygular hissediyorum. Ne diyeceğimi bile bilmiyorum. Bu oyunu oynayabilme imkanım olduğu için kendimi çok şanslı hissediyorum ve işin bu kısmı için kesinlikle önceden hazırlıklı olamazsınız. Los Angeles’a ve Clippers ailesine sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Geçtiğimiz 6 yıl boyunca sadece beni değil ailemi de harika ağırladınız. Her birinizi çok seviyoruz. En önemlisi, Los Angeles’taki çocuklar için en iyi dileklerimi sunuyorum. Sizler benim hayatımı değiştirdiniz. Nereye gittiğimin hiçbir önemi yok, daha yapacak çok şeyimiz var.”
Los Angeles’ta geçen 6 sezonun ardından CP3, önümüzdeki yıl Teksas temsilcisi için forma giyecek. Bu takas sayesinde Golden State Warriors’a dişli bir rakip olabilecekler mi ne dersiniz ?

HerseyNBA

Senin için hazırladığımız haberler