Stefan Kuntz-Christoph Daum Görüşmesi! Kritik Maçın Tüyolarını Verdi

20.03.2022 - 10:39 | Son Güncellenme: 20.03.2022 - 10:47

Milli Takım'ın Portekiz'le oynayacağı maç öncesi teknik Stefan Kuntz, Christoph Daum ile bir araya gelirken, kritik maçta uygulayacağı taktiksel detayları açıkladı. İşte detaylar...

Stefan Kuntz-Christoph Daum Görüşmesi! Kritik Maçın Tüyolarını Verdi

A Milli Takım Teknik Direktörü Stefan Kuntz, kritik Portekiz maçı öncesi oyuncuları yakından takip etmeye devam ediyor. Alman çalıştırıcı, en son UEFA Avrupa Ligi'ndeki Bayer Leverkusen ile Atalanta arasında oynanan maçı yerinde takip etti. Kuntz karşılaşmada Christoph Daum ile bir araya geldi.

Kuntz'dan Daum paylaşımı

Sosyal medya hesabından Daum ile fotoğrafını paylaşan Kuntz "Selamlarını iletti ve bizlere elemelerde şans diledi" ifadelerini kullandı.

"Kuntz, birkaç farklı taktik düzen üzerinde çalışıyor"

Christoph Daum, Stefan Kuntz ile yaptığı görüşmenin detaylarını Akşam'a anlattı. Tecrübeli teknik adam, "Kuntz Portekiz maçına çok iyi hazırlanıyor. Portekiz'i iyi analiz etti. Kuntz tamamen kadrosuna odaklandı. Birkaç farklı taktik düzen üzerinde de çalışıyor. Kuntz her zaman iyimser bir teknik adamdır ve oyuncularına güven verir. Türkiye Futbol Federasyonu ve Kuntz, birlik içinde çalışıyor. Bu maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklar" dedi

İlgini Çekebilir
Stefan Kuntz'un kararı şaşırttı! 33 maçta 26 gol atan ismi çağırmadı
Habere Git

"Portekiz'e zorluk çıkarırız"

Stefan Kuntz, 24 Mart'taki Portekiz maçı ile ilgili şu yorumlarda bulunmuştu:

"Oyuncularımın takımlarında gösterdiği performanslarından memnunum. Portekiz maçı ile ilgili şu sözü verebilirim... Onlara kesinlikle zorluk çıkartacağız! Dünya Kupası'na gidersek ayrı bir kadro planlaması, elenirsek Euro 2024 için ayrı bir planlama yaptık."

Senin için hazırladığımız haberler