Real Madrid başantrenörü Chus Mateo'den Facundo Campazzo Açıklaması

İsa Kethüda
05.12.2022 - 14:36 | Son Güncellenme: 05.12.2022 - 14:49

İspanya Basketbol Ligi takımlarından Real Madrid başantrenörü Chus Mateo, NBA'de Dallas Mavericks'ten ayrılan Facundo Campazzo hakkında konuştu. Detaylar.

Real Madrid başantrenörü Chus Mateo'den Facundo Campazzo Açıklaması

DIŞ HABER - AJANSSPOR

İspanya Baketbol Ligi (Liga Endesa) ekiplerinden Real Madrid Basket, Amerikan Basketbol Ligi (NBA) takımı Dallas Mavericks'ten ayrılan eski oyuncusu Facundo Campazzo'yu kadrosuna katmak istiyor.

Chus Mateo, Campazzo'nun geri dönmesini istiyor

Basketnews sitesinde yer alan habere göre; Real Madrid başantrenörü Chus Mateo, yıldız oyuncunun geri dönmesini çok istiyor.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Mateo, "Campazzo her zaman burada bizimle olan bir oyuncu. Real Madrid taraftarları, çalışanları ve takım arkadaşları tarafından çok seviliyor.

İlgini Çekebilir
Olimpia Milano'dan Campazzo iddialarına yanıt!
Habere Git

"Keşke bizimle olabilseydi"

Elbette Real Madrid için olağanüstü bir katkı olur. Keşke bizimle olabilseydi. Neden olmasın? Geleceği ile sakin düşünüp karar vermesi gerekiyor. Facu'ya en iyisini diliyoruz" dedi. 

Campazzo'nun ismi Fenerbahçe Beko ile anıldı

Bilindiği üzere Arjantinli basketbolcunun ismi Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Fenerbahçe Beko ile de anılmıştı. 

Derya Yannier: "Campazzo yaz döneminde ilgi duyduğumuz bir oyuncuydu"

Transfer iddialarıyla ilgili bir açıklama yapan Fenerbahçe Beko Genel Menajeri Derya Yannier, "Campazzo yaz döneminde ilgi duyduğumuz bir oyuncuydu ancak kendisi hep NBA'de kalmayı tercih etti. Campazzo'da şöyle bir detay da var: Real Madrid'den ayrılış sürecinde ciddi bir bonservis karşılığında ayrıldı ve bunun büyük bölümünü kendi üstlendi. Şu da NBA'de kendisi bunu ödüyor ancak Avrupa'ya döndüğünde Real Madrid dışında bir takıma giderse imzaladığı kontratın önemli bir yüzdesini Real Madrid'e ödemesi gerekiyor ki bunu da bir yıl değil, 2-3 sene ödemesi gerekiyor. Dolayısıyla Real Madrid dışında bir takıma gittiği denklem kolay bir denklem değil. Campazzo'nun durumu öyle'' ifadelerini kullandı.

İlgini Çekebilir
Euroleague ekipleri Campazzo için yarışacak!
Habere Git

Olimpia Milano'dan Campazzo'ya teklif

Ayrıca, İtalya Basketbol Ligi takımlarından Olimpia Milano kulübünün de oyuncuya teklif götürdüği öğrenildi.

Dallas Mavericks performansı

Öte yandan, Dallas Mavericks ile 18 Ekim'de anlaşan 31 yaşındaki basketbolcu, çıktığı 8 maçta, 1.3 sayı, 1,1 asist ortalamaları ile oynadı.

İlgini Çekebilir
Jesus istedi, yönetim yıldız isim için harekete geçti! Ocak ayında...
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler