Cicaldau ilk sınavından geçti

17.08.2021 - 00:54 | Son Güncellenme: 17.08.2021 - 19:50

Galatasaray haberleri... Fatih Terim'in isteğiyle alınan orta saha oyuncusu Alexandru Cicaldau ilk resmi maçına GZT Giresunspor deplasmanında çıktı. Cicaldau, karşılaşmada penaltından bir gol atarken başarılı gözüktü.

Cicaldau ilk sınavından geçti

Burhan Can Terzi - AJANSSPOR

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in, Hagi’li yıllardan sonra bir Hagi bulmak zor olduğundan 10 numaralardan beklentisi oyunun savunma yönünü de oynaması olmuştu. Ne kadar yetenekli olursa olsun mücadele etmeyen, 90 dakika temposunu korumayan, rakibi karşılamayan hiçbir oyuncuya taviz vermedi tecrübeli hoca. 

Fatih Terim, Sneijder'e bile taviz vermedi

2002’de büyük beklentilerle transfer edilen Felipe, Fatih Terim’in istediklerini yapmayınca Brezilyalı’nın bileti kesildi. Terim, Euro 2008’de Yıldıray Baştürk’ü turnuva kadrosuna dahil etmedi. Fatih Terim, 3’üncü döneminde bu konuda Sneijder’e dahi taviz vermedi, mücadele istedi. Galatasaray’ın yeni transferi Cicaldau ilk maçında Terim kriterlerine uyduğunu gösterdi.

İlgini Çekebilir
Cicaldau ilk maçında siftah yaptı! Diagne'yle penaltı tartışması...
Habere Git

Cicaldau'dan ikili mücadelede 7’de 6

Alexandru Cicaldau yüzde 85 pas isabetiyle oynarken girdiği 7 ikili mücadeleden 6’sını kazanırken, 4 top kaptı. İlk maçında golle tanışan Rumen futbolcu, temposu ve yaptığı karşı presle dikkat çekti.

6.5 milyon Euro'ya transfer edildi

Galatasaray, Alexandru Cicaldau'yu Universitatea Craiova'dan 6.5 milyon Euro bonservis bedeli ile transfer etmiş ve bu parayı 3 yılda ödeyeceğini açıklamıştı.

Senin için hazırladığımız haberler