Çifte haber! Nuri ve Ömer Toprak'ta son durum!

03.05.2020 - 17:19 | Son Güncellenme: 03.05.2020 - 17:33

Almanya Ligi'nde Werder Bremen forması giyen Ömer Toprak ve Nuri Şahin ile ilgili bir iddia ortaya atıldı. Adları zaman zaman transferde Türk takımlarıyla anılan futbolcular için karar verildi. İşte Nuri ve Ömer ile ilgili o karar...

Çifte haber! Nuri ve Ömer Toprak'ta son durum!

Milli futbolcu Ömer Toprak ve Nuri Şahin'in de formalarını giydiği Almanya Ligi ekiplerinden Werder Bremen'de koronavirüs testi yapıldı. Test sonuçlarıyla ilgili bilgilendirme yapıldı. Ayrıca Alman basını, Ömer Toprak ve Nuri Şahin'in geleceği hakkında bir iddia ortaya attı. Ömer ve Nuri, takımdan ayrılıyor mu? Transferde bir sonraki adresleri neresi olacak? İşte detaylar...

Werder Bremen'de test sonuçları negatif

EMRAH KARALİNÇ/AJANSSPOR

Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'de yapılan koronavirüs testlerinin sonucu çıktı. Yapılan açıklamada Werder Bremen'de herhangi bir koronavirüs testi pozitif çıkan isim bulunmuyor.

'Ömer Toprak ayrılmaya mecbur'

Öte yandan Alman basını, Werder Bremen'in içinde bulunduğu mali darlığın fotoğrafını çekti. Borussia Dortmund'dan sezon sonuna kadar kiralanan Ömer Toprak'ın Werder Bremen'den ayrılmaya mecbur olduğu iddia edildi.

Ömer Toprak, Türk takımlarının kıskacında

Bilindiği gibi Ömer Toprak, Werder Bremen'de yaşadığı sakatlıklar sebebiyle beklentilerin altında kaldı. Toprak'a Türkiye'den Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin talip olduğu daha önce gündeme gelmişti.

Nuri Şahin için dikkat çeken iddia

Bu arada Werder Bremen'de oynayan ve sözleşmesi 30 Haziran 2020'de bitecek tecrübeli orta saha oyuncusu Nuri Şahin için de Almanlar çarpıcı bir iddia attı. 

Nuri Şahin ile de yollar ayrılacak

Habere göre; mali zorluk sonrası maliyeti yüksek futbolculardan arındırılmış bir Werder Bremen dizayn etmek isteyen yöneticiler, Nuri Şahin ile de yolları ayırmayı planlıyor. 

Nuri Şahin'in bir sonraki adresi neresi olacak?

Nuri Şahin'in Almanya, İngiltere ve İspanya ülkelerini transferde önde tuttuğu ifade ediliyor. Türkiye'den daha önce Nuri'ye transfer teklifleri olmuş ancak; futbolcu bu transferleri reddettiğini söylemişti.

Senin için hazırladığımız haberler