Çiftlerde şampiyon belli oldu!
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
TEB BNP Paribas İstanbul Open uluslararası erkekler tenis turnuvasının çiftler bölümünde, Flavio Cipolla (İtalya)-Dudi Sela (İsrail) ikilisi şampiyon oldu.

Son 5 Haber

Galatasaray'dan 10+4 hamlesi! Assane Diao'nun şartları soruldu

Aliağa FK'da ayrılıkların sebebi ortaya çıktı! Kulüp açıklama yaptı

Mason Greenwood'dan Fenerbahçe için dev fedakarlık

Messi ve Mbappe'nin beyaz noktalı kabusu! Dünya Kupası 60 yılın dibinde

Trabzonspor'un peşinde olduğu futbolcuyu duyurdular
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor

Çiftlerde şampiyon belli oldu!
Garanti Koza Arena'da gerçekleştirilen turnuvanın çiftler final mücadelesinde, Flavio Cipolla-Dudi Sela ikilisi ile Arjantinli Andres Molteni-Diego Schwartzman ekibi karşı karşıya geldi.
Cipolla-Sela ekibi, Arjantinli rakipleri karşısında üstün bir oyun sergileyerek ilk seti 6-3 kazandı ve 1-0 öne geçti. İkinci sette daha dirençli bir oyun ortaya koyan Molteni-Schwartzman çifti, rakiplerini 7-5 yenerek durumu 1-1'e getirdi.
Büyük çekişmeye sahne olan tie-break setini 10-7 kazanan Cipolla-Sela ikilisi, maçtan 2-1 galip ayrılarak, çiftlerde şampiyonluğa ulaştı.
Tekler finalinde Bulgar rakibi Grigor Dimitrov'u 2-1'le geçerek şampiyonluğa ulaşan Diego Schwartzman, çiftlerde de vatandaşı Andres Molteni ile birlikte final mücadelesi vermesine karşın, bu kez mutlu sona ulaşamadı.