Cihat Arslan'dan 13 yabancı sözleri: "Hesabını öder..."

19.01.2019 - 02:03 | Son Güncellenme: 19.01.2019 - 02:03

Akhisarspor teknik direktörü Cihat Arslan, Beşiktaş maçının ardından beIN Sports'a açıklamalar yaptı. Cihat Arslan'ın açıklamalarından Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

13 yabancı idari ve teknik bir hata yaptık. Bu şekilde olmasından dolayı üzgünüz. Kayserispor maçına gittik son anda transferler oldu. Eldeki yabancılar falan... Bu karmaşa olarak hata yapıldı. Bunun sorumlusu bunun hesabını öder. İnsan hata yapmaya müsait ama bu ciddi bir şey. Maçla ilgili ne desek anlamı yok. Bununla yüzleşmemiz gerekiyor.

"Gölge düştü"

Teknik direktör olarak her şeyi benim üstlenmem gerekiyor. Kaybettiğimiz bir maç ama ben ona bakmıyorum. Oyun olarak kaybetmedik. Güzel bir akşamdı. Güzel akşama bu durum yakışmadı. Gölge düştü. Bazen kaybederken de kazanırsınız. Aslında bugün bunu başarmıştık. Bu durumu üstlenmek zorundayım. Çok utanç duyduğumuz bir akşam oldu.

"Hata benim"

TRT Spor'a konuşan Arslan, "Şenol hocanın taktiri, onu kamuoyu takdir eder, o da onun tercihidir. Bazıları kullanırdı bazıları uyarırdı. Ama yine hata benim. Şenol abinin bir günahı yok." dedi.

Cihat Arslan basın toplantısında neler söyledi?

Cihat Arslan esame listesine 13 yabancı futbolcunun yazılmasının ardından yaptığı açıklamada, "Utanç duyuyorum" dedi. 

'Sorumluluğu alıyorum' diyen Arslan, "Listeye 13 yabancı futbolcu yazılması teknik veya idari bir hatadır. Sorumluluk gereken bir hata maçın önüne geçti. Bu şekilde olmasından dolayı çok üzgünüz. Son dakika 3 transfer yaptık, altyapıdan oyuncular aldık ve karışıklık oldu. Ben sorumluluğu alıyorum. Teknik hata varsa ben, idari hata varsa başkası hesabı verir. İnsan hata yapabilir ama bu ciddi bir şey. Bunu başkan ve yönetimle konuşuruz. Bunu değerlendirmek lazım. Ne söylesek değeri yok. Bunu taşımak zorundayız. Teknik direktör benim. Her şeyin sorumlusu benim. Artık itirazlarla alakalı bir durum sonucu sonuç değişebilir. Güzel bir Cuma akşamıydı. Güzel akşama gölge düştü. Üzüntülüyüm. Bu akşam futbol olarak kaybediyorken, kazanıyorduk. Bu hatayı üstlenmek zorundayım. Utanç duyduğumuz bir durum" ifadelerini kullandı.

AJANSSPOR

Senin için hazırladığımız haberler