Cihat Arslan'dan milli takıma Ünal Karaman önerisi
Editör: Ajansspor
Son Güncelleme /
Kasımpaşa, Süper Lig'de Kayserispor'a deplasmanda kaybetti. Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan, maçın ardından açıklamalarda bulundu.

- Haberin Kaynağı:
- İHA
AJANSSPOR - HABER
Kasımpaşa, ligin 4. haftasında deplasmanda karşılaştığı Kayserispor’a 2-0 mağlup oldu.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kasımpaşa Teknik Direktörü Cihat Arslan, “Maçı baştan sıkı tutmak lazım dedim. Bugün öyle oldu. Başlangıçta maçı bıraktık. Mağlup duruma düştükten sonra öyle oldu. 5-6 arkadaşımızın performansı düşük olunca üretkenlikte sıkıntı yaşadık. Kötü giden oyunda kötü oynayan futbolcuları değiştirmek işin kolayıydı. Sonuç almada istediğimiz verim gelmedi. Bize geçmiş olsun. Toparlanıp daha iyi maçlar oynayacağız. Kayserispor’u tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı.
Milli takımda yaşanan gelişmelere değinen Arslan, “Şenol hocamıza geçmiş olsun. Yeni bir arayış var. Hamit daha iyisine layıktır. Başarılar diliyorum. Ünal Karaman isminin görüşülmesi taraftarıyım. Türk futboluna büyük hizmetler veren bir hocamız. Her hoca her sistem tartışılabilir. Şenol hocanın geçmişte yaptığı çok büyük başarılar var. Şimdi gelecek hocamıza başarılar diliyorum. Milli takım hepimizin kutsalıdır” diye konuştu.

Bu videoya da göz atabilirsin
Sizin için önerilen haberler

Trabzonspor'da hedef Tomas Bobcek!

Fenerbahçe'de yaprak dökümü! Bir ayrılık daha

Fatih Terim: "Beni haksızlığa uğratmak için uğraşanlar neredeler?"

Galatasaray'dan Ismaila Sarr hamlesi! Teklif iletildi

Fatih Tekke ayrılacak oyuncuları açıkladı!

Romelu Lukaku: "İtalya'da beni boykot ettiler!"

Erzurumspor FK, Miguel Cardoso'yu kadrosuna kattı!

Sakatlıklarla boğuşan Arsenal çareyi transferde buldu

Elisha Owusu, Erzurumspor FK'ya imzayı attı!

Newcastle, Gençlerbirliği'nden Ousmane Diabate'yi transfer etti!

Kocaelispor, Gonçalo Sousa transferinin detaylarını açıkladı

Trabzonspor, Suudi Arabistan'da mutsuz olan isim için devrede!

Amedspor Başkanı Nahit Eren, transferi için görüşme halinde oldukları futbolcuyu açıkladı

Fenerbahçe'de Omar Fayed, Frosinone ile anlaştı!

Acun Ilıcalı'nın Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım tarafından sözleşmesi iptal edilen locasını geri almak için açtığı dava sonuçlandı
