Çilingir Anastasios Bakasetas yine kilidi açtı

13.02.2021 - 17:41 | Son Güncellenme: 13.02.2021 - 17:54

Son dakika Trabzonspor haberleri... Trabzonspor'un sahasında Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya geldiği maçta ilk gol yine Yunan oyuncu Anastasios Bakasetas'tan geldi. Detaylar haberimizde...

Çilingir Anastasios Bakasetas	yine kilidi açtı

İsa KETHÜDA - AJANSSPOR

Trabzonspor'un Süper Lig'in 25. hafta mücadelesinde Gaziantep Fubol Kulübü ile sahasında karşı karşıya geldiği maçta ilk gol yine Yunan oyuncu Anastasios Bakasetas'tan geldi... 

Bakasetas yine sahnede

Ocak ayı transfer döneminde Aytemiz Alanyaspor'dan 3 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer edilen Bakasetas, üst üste son 3 lig maçında gol atmayı başardı.

4 maç 3 gol

İlk maçına Beşiktaş deplasmanının ikinci yarısında çıkan Yunan oyuncu, daha sonraki Denizlispor, Yeni Malatyaspor ve Gaziantep FK maçlarına ilk 11'de başladı ve bu 3 maçta da fileleri havalandırmayı başardı. 

  • Beşiktaş 1-2 Trabzonspor - 
  • Trabzonspor 1-0 Denizlispor: 1 gol
  • Yeni Malatyaspor 0-2 Trabzonspor: 1 gol
  • Trabzonspor 1-0 Gaziantep FK: 1 gol

Sol ama sağ ayakla atıyor

Ayrıca 27 yaşındaki oyuncu, attığı son 5 golün 4'ünü de sol ayaklı olmasına rağmen sağ ayağıyla atmayı başardı. Yunan oyuncunun Trabzonspor formasıyla attığı tüm goller sağ ayağıyla geldi.

10 gol 4 asist

Yunan oyuncu çıktığı son 7 maçta ise 6 gol kaydetti. Bu sezon totalde 25 maça çıkan Bakasetas 10 gol ve 4 asist ile oynuyor.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler