Galatasaray-PAOK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

25.09.2024 - 10:15 | Son Güncellenme: 25.09.2024 - 10:22

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Galatasaray, Yunanistan temsilcisi PAOK ile karşı karşıya gelecek. Zorlu maçın kanalı, muhtemel 11'leri, eksikleri ve detayları haberde.

Galatasaray-PAOK maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Galatasaray, Yunanistan temsilcisi PAOK ile oynayacağı kritik maç için geri sayıma başladı. Lig'de Fenerbahçe maçıyla galibiyet serisini 6 maça çıkaran Cim Bom, Avrupa'da da kazanarak galibiyetlerine devam etmek istiyor. Detaylar...

Galatasaray-PAOK maçı ne zaman saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray ve PAOK arasındaki kritik UEFA Avrupa Ligi maçı, 25 Eylül Çarşamba günü gerçekleşecek. Futbolseverlerin heyecanla beklediği karşılaşma, TSİ 22:00'da başlayacak. Zorlu mücadele TRT üzerinden şifresiz olarak ekranlara gelecek.

Galatasaray'da kimler eksik?

Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi'nde PAOK ile oynayacağı maçta üç önemli oyuncusundan yoksun olacak. Fernando Muslera, Hakim Ziyech ve Roland Sallai bu kritik karşılaşmada forma giyemeyecek.

Fernando Muslera, Young Boys maçında rakip oyuncu Alan Virginius'a çelme takarak kırmızı kart görmüş ve UEFA'dan 3 maç ceza almıştı. Bu nedenle, PAOK maçının kadrosunda yer almayacak.

Hakim Ziyech, Fas Milli Takımı'nın Lesotho ile oynadığı maçta sakatlandığı için sahada olamayacak.

Son transfer döneminde Freiburg'dan kadroya katılan Roland Sallai ise Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi kadrosunda yer almadığı için bu karşılaşmada forma giyemeyecek.

Okan Buruk geri dönüyor

Sarı-kırmızılı takımın geçen sezon UEFA Avrupa Ligi'nden elendiği Sparta Prag maçı sonrası yaşananlardan dolayı UEFA Disiplin Kurulu tarafından 2 maç cezaya çarptırılan Okan Buruk, Young Boys karşılaşmalarının ardından PAOK maçında kulübedeki yerini alacak.

Lucescu'ya karşı

PAOK’un teknik direktörlüğünü bir dönem Türkiye’de A Milli Futbol Takımı, Galatasaray ve Beşiktaş’ı çalıştıran Mircea Lucescu’nun oğlu Razvan Lucescu yapıyor. Yunan ekibinde sezona Beşiktaş’ta başlayan Omar Colley, bir dönem Fenerbahçe’de forma giyen Mbwana Samatta ile Fatih Karagümrük’te oynayan Magomed Ozdoev bulunuyor. Ancak Samatta UEFA’ya verilen listede yer almadı.

Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Günay, Jelert, Nelsson, Abdülkerim, Jakobs, Berkan, Kerem Demirbay, Yusuf Demir, Batshuayi, Yunus, Osimhen

PAOK: Kotarski, Otto, Kedziora, Michailidis, Baba, Schwab, M.Camara (Ozdoev), Konstantelias, Taison, Zivkovic (Despodov), Chalov

Maçın hakemi belli oldu

Galatasaray - PAOK karşılaşmasını İspanya Futbol Federasyonu’ndan Alejandro Hernandez yönetecek. Hernandez’in yardımcılıklarını Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo yapacak. Maçın 4. hakemi de Jose Luis Munuera olacak. VAR’da yine İspanya’dan Carlos del Cerro Grande görev alacak.

Senin için hazırladığımız haberler