EuroCup Women | Tango Bourges - Galatasaray 69-67 (MAÇ SONUCU-ÖZET)

Akın Ungan
05.04.2022 - 22:49 | Son Güncellenme: 05.04.2022 - 23:11

EuroCup Women Yarı Final mücadelesinde Galatasaray, Tango Bournes ile deplasmanda karşılaştı. Sarı-Kırmızılılar, maçı 69-67 kaybetti. İşte detaylar...

EuroCup Women | Tango Bourges - Galatasaray 69-67 (MAÇ SONUCU-ÖZET)

AJANSSPOR HABER

EuroCup Women yarı final mücadelesinde Galatasaray, organizasyonun ev sahibi Tango Bournes ile deplasmanda karşılaştı. Sarı-Kırmızılılar, Fransız ekibine son topta kaybetti. Maçı 69-67 kazanan Bournes, finele yükseldi.

Cimbom maça hızlı başladı

Maça iyi başlayan Galatasaray, ikinci çeyreğe 18-17 önde girdi. Organizasyonun ev sahibine karşı deplasmanda mücadele eden Sarı-Kırmızılılar, iyi performansını maçın 2. çeyreğinde de göstererek, ilk yarıyı 38-32 önde tamamladı.

Son çeyreğe 7 sayı önde girdi

Galatasaray, karşılaşmanın ikinci yarısında da iyi grafik çizdi. 3. çeyrekte de rakibi karşısındaki üstünlüğünü koruyan Cimbom, son çeyreğe 56-49 önde girdi.

Final bileti son topa kaldı

4. çeyrekte ev sahibi ekibin baskısı arttı. Bournes, taraftarının da desteği ile Galatasaray'a göre daha iyi grafik çizdi. Maçtan kopmayan Frarnsızlar, mücadeleyi son topa kadar taşımayı başardı. Tek maç eleme usulü oynanan organizasyonda final bileti son topa kaldı. Son hücumda rakibine engel olamayan Cimbom, 69-67 kaybetti.

Üçüncülük maçına çıkacak

Galatasaray, ÇBK Mersin Yenişehir ile Perşembe günü üçüncülük maçına çıkacak.

Senin için hazırladığımız haberler