Galatasaray Barış Alper Yılmaz'ın bonservisini belirledi!

Akın Ungan
28.06.2024 - 08:19 | Son Güncellenme: 28.06.2024 - 08:27

Barış Alper Yılmaz'ın Brighton, Eintracht Frankfurt, Bologna ve Leipzig'in transfer listesinde oluduğu Galatasaray'ın ise bonservisi belirlediği kaydedildi.

Galatasaray Barış Alper Yılmaz'ın bonservisini belirledi!

Gelecek sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray iç transferde kolları sıvadı. Sarı-Kırmızılılar kadro planlamasını yaptı.

Galatasaray Barış Alper kararını verdi

Milliyet'te yer alan habere göre Galatasaray, sezon içinde yaptığı gelişimle dikkatleri üzerine çeken, EURO 2024'te ise A Milli Takım formasıyla beğeni toplayan Barış Alper Yılmaz'ın geleceği hakkında kararını verdi. Teknik direktör Okan Buruk, özellikle son dönemde forma savaşını kazanan ve ilk 11'de yer alan genç oyuncunun takımda kalmasını istedi.

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi, transferin gözdesi haline gelen Barış Alper Yılmaz için astronomik bir teklifin gelmemesi durumunda oyuncuyu kadroda tutmayı planlıyor.

Avrupa kulüplerinin radarında

Haberde Manchester United, Tottenham ve Napoli'nin ardından Brighton, Eintracht Frankfurt, Bologna ve Leipzig'in de Barış Alper Yılmaz'ı transfer listesine aldığı ve kulüplerin genç oyuncu için harekete geçmeye hazırlandığı belirtildi.

Cimbom Barış Alper Yılmaz'ın bonservisini belirledi

Galatasaray yönetimi, Avrupa'nın radarındaki Barış Alper Yılmaz için bonservis bedeli belirledi. Aslan, 24 yaşındaki kanat oyuncusundan 30 milyon Euro gelir elde etmeyi bekliyor.

Barış Alper Yılmaz'ın performansı

Temmuz 2021'de 2.1 milyon Euro karşılığında Keçiörengücü'nden Galatasaray'a transfer olan Barış Alper Yılmaz, 2023/24 sezonunda 55 maça çıktı. 3506 dakika sahada kalan Barış Alper, 7 gol 12 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler