Galatasaray Sacha Boey'i unutmadı, Wilfried Zaha korkutuyor!

10.09.2023 - 09:18 | Son Güncellenme: 10.09.2023 - 09:34

Daha önce sakatlığı nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalan Sacha Boey'i unutmayan Galatasaray, Wilfried Zaha'nın tam hazır olmasını bekliyor. Detaylar.

Galatasaray Sacha Boey'i unutmadı, Wilfried Zaha korkutuyor!

Trendyol Süper Lig ve UEFA Şampiyonlar Ligi'nde başarı parolasıyla sezona başlayan Galatasaray, kadrosunu yıldız isimlerle güçlendirdi. Sezon başında Mauro Icardi'nin bonservisini alan Sarı-Kırmızılılar, Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Tete, Tanguy Ndombele, Angelino, Davinson Sanchez, Cedric Bakambu gibi yıldızları transfer etti.

Boey'i hatırlayan Galatasaray Zaha'yı bekletiyor

Sabah'ta yer alan habere göre Sacha Boey'in hazır olmadan oynadığı için uzun süre sakatlandığını unutmayan Galatasaray, Wilfried Zaha'da da aynı durumu yaşamamak için temkinli ilerliyor. Boey ile benzer sakatlığı bulunan Fildişili oyuncunun sahaya sürülmesi için yüzde 100 hazır olması bekleniyor.

19 gün tedavi oldu, Marsilya deplasmanına çıktı

Sacha Boey, 2021/22 sezonunda uyluk sakatlığı yaşamıştı. Tam 111 gün tedavi süreci geçiren Boey, bu süreçte 23 maç kaçırdı. 8 Eylül 2021'de başlayan tedavi, önce 27 Eylül'de yani 19 gün sonra son buldu. 19 günlük tedaviden sadece 3 gün sonra, UEFA Avrupa Ligi E Grubu'nda oynanan Marsilya deplasmanına giden ve 65 dakika mücadele eden Fransız sağ bek, tekrar sakatlandı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan Türk yıldız için son atak!
Habere Git

Marsilya'da tekrar sakatlandı, 92 gün uzak kaldı

Marsilya deplasmanının ardından sakatlığı nükseden Sacha Boey, bu kez 92 gün sürecek tedaviye başladı. 30 Eylül - 31 Aralık 2021 tarihleri arasında tedavi olan Boey, yaklaşık 1 ay sonra koronavirüse yakalandı ve kabus gibi bir sezon geçirdi.

Zaha da tedaviden sonra maça çıktı

Galatasaray'a imza attığı süreçte Crystal Palace'ın sakatlığı bulunan oyuncular listesinde yer alan Wilfried Zaha, Sarı-Kırmızılılar'da toplam 3 ayı bulan tedavi sürecini geride bıraktı. Tedavisinin ardından antrenman eksiği yaşayan ve 4 gün sonra UEFA Şampiyonlar Ligi Ön Elemesi'nde Galatasaray - Olimpija Ljubljana maçına çıkan Zaha, 45 dakika sahada kaldığı mücadelenin ardından tekrar sakatlandı.

Maçtan sonra sakatlandı, bu kez hazır olması bekleniyor

Maçın ardından tekrar sakatlanan Zaha'nın tedavisi geçtiğimiz hafta sona erdi. 1 hafta önce sakatlığını atlatan Wilfried Zaha'nın, bu kez teknik ekip tarafından yüzde 100 hazır olması bekleniyor. Yıldız futbolcunun tam olarak hazır olmadan maça çıkarılmayacağı belirtildi.

Senin için hazırladığımız haberler