Galatasaray, Adana Demirspor'dan Yusuf Sarı'yı Radarına Aldı

14.06.2023 - 09:04 | Son Güncellenme: 14.06.2023 - 09:22

Transfer çalışmalarına başlayan Galatasaray, Adana Demirspor'dan Yusuf Sarı'yı listesine aldı. Başarılı kanat oyuncusu, Yunus Akgün'ün alternatifi olarak düşünülüyor.

Galatasaray, Adana Demirspor'dan Yusuf Sarı'yı Radarına Aldı

Sezon başında yaptığı transferlerle dikkat çeken Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de şampiyon olmayı başardı. Dursun Özbek yönetimi, gelecek sezonun hazırlıklarına başladı.

Rota yerlilere çizildi

Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) verdiği karara göre yabancı kuralı, önümüzdeki sezonda da 8+3 şeklinde uygulanmaya devam edecek. Hazırlıklarını buna göre yapan Sarı-Kırmızılılar yabancı kuralının da etkisiyle transferde yerli futbolculara yöneldi.

Yusuf Sarı için harekete geçildi

Sabah'ın haberine göre Galatasaray, Adana Demirspor'da forma giyen Yusuf Sarı'yı listesine aldı. Dursun Özbek yönetimi, transfer için harekete geçti.

İlgini Çekebilir
TFF Beşiktaş'ı dinlemedi: Galatasaray ve Fenerbahçe'ye tescil
Habere Git

Yunus Akgün'ün alternatifi olacak

Çalışmalar devam ederken, 24 yaşındaki kanat oyuncusunun Yunus Akgün'ün alternatifi olarak düşünüldüğü kaydedildi. Yunus Akgün, bir önceki sezon Adana Demirspor'da kiralık olarak oynamış ve performansıyla dikkat çekmişti. Bu sezon kadroda tutulan ve sağ kanatta formayı vermemesi beklenen Yunus, istenilen seviyeye çıkamadı ve ağırlıklı olarak yedek kulübesinde kaldı.

Marsilya'da yetişti, Trabzon ile ülkeye geldi

Fransa'nın Marsilya takımında yetişen Yusuf Sarı, Clermont'taki kiralık döneminin ardından Trabzonspor'a imza attı. 20 Kasım 1998 doğumlu Yusuf Sarı, Çaykur Rizespor'a bedelsiz olarak gitti, bu sezon başında ise Adana Demirspor, Sarı'yı kadrosuna kattı.

33 maçta 7 gol 6 asist

Bu sezon Adana Demirspor'da 33 karşılaşmada görev alan Yusuf Sarı, 7 kez rakip fileleri havalandırmayı başardı. 6 defa takım arkadaşlarına gol pası veren 24 yaşındaki sağ kanat, 3 maçta sarı kart, 1 maçta ise ikinci sarıdan kırmızı kart gördü.

İlgini Çekebilir
Sarı Kırmızılar'ın kamp öncesindeki rakibi Hull City
Habere Git

Senin için hazırladığımız haberler