Galatasaray - Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İlk 11'ler

Ali Bozkurt
20.12.2023 - 13:14 | Son Güncellenme: 20.12.2023 - 18:53

Trendyol Süper Lig'in 17. haftasında, Galatasaray, kendi sahasında İstanbul ekibi Fatih Karagümrük'ü konuk ediyor. Karşılaşmanın kanalı ve ilk 11'leri haberde.

Galatasaray - Fatih Karagümrük maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İlk 11'ler

AJANSSPOR HABER

Süper Lig'in 17. hafta mücadelesinde 40 puanla ligin 2. sırasında yer alan Galatasaray, 17 puanla 14. sırada bulunan Fatih Karagümrük'ü ağırlıyor. Okan Buruk'un temsilcileri Fenerbahçe derbisinden önce sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor. Detaylar...

Galatasaray - Fatih Karagümrük maçı saat kaçta hangi kanalda?

Rams Park'ta oynanacak olan maçı, Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. Kritik mücadele 20.00'de başlayacak ve beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. 

İlk 11'ler

Galatasaray: Günay, Boey, Nelsson, Abdülkerim, Barış Alper, Kerem Demirbay, Torreira, Ziyech, Mertens, Kerem Aktürkoğlu, Icardi

Fatih Karagümrük (Muhtemel): Emre, Biraschi, Dresevic, Veseli, Levent, Feghouli, Mendes, Rohden, Eysseric, Can Keleş, Serdar Dursun

Galatasaray 11 - 2 Fatih Karagümrük

Galatasaray ile Fatih Karagümrük, bugüne kadar ligde 18 kez rakip oldu. Sarı-Kırmızılılar 11 defa sahadan galip ayrılırken, Kırmızı-Siyahlılar ise 2 kez rakibini mağlup etti. 5 karşılaşma berabere sona erdi. Rekabette Galatasaray 35 kez ağları havalandırdı, Karagümrük ise 16 gol sevinci yaşadı. 

En az gol yiyen takım Cim Bom 

Galatasaray, ligde oynadığı 15 karşılaşmada kalesinde 9 gol gördü ve bu performansıyla ligde en az gol yiyen takım konumunda bulunuyor. SarıKırmızılılar, 8 karşılaşmada kalesini gole kapadı. 

Evde 24 maçtır mağlup olmuyor 

Cim Bom, evindeki lig maçlarını kaybetmiyor. Sarı-Kırmızılılar, sahasındaki son yenilgisini geçtiğimiz sezon Giresunspor karşısında aldı. Aslan, bu müsabakanın ardından oynadığı 24 karşılaşmada 22 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Galatasaray, bu sezon ligde RAMS Park’ta oynadığı 7 karşılaşmadan da 3 puanla ayrıldı. Aslan, Süper Lig’de bu sezon evinde puan kaybetmeyen tek takım. 

Senin için hazırladığımız haberler