Cimbom gurbetçi gençleri topluyor! Dün Eyüp Aydın, bugün Gökdeniz Gürpüz

15.09.2023 - 10:40 | Son Güncellenme: 15.09.2023 - 10:45

Bayern Münih'ten Eyüp Aydın ile görüşmelere başladığını bildiren Galatasaray, Borussia Dortmund'un genç gurbetçisi Gökdeniz Gürpüz ile anlaştı. Detaylar.

Cimbom gurbetçi gençleri topluyor! Dün Eyüp Aydın, bugün Gökdeniz Gürpüz

Trendyol Süper Lig ve Avrupa'da başarı hedefleyen Galatasaray, transfer sezonunun son gününü de hareketli geçiriyor. Dün Bayern Münih altyapısından Eyüp Aydın ile görüşmelerin başlandığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildiren Sarı-Kırmızılılar, bugün bir başka gurbetçi için harekete geçti.

Galatasaray, Gökdeniz Gürpüz ile anlaştı

Fanatik'in haberine göre Galatasaray, Bundesliga devi Borussia Dortmund'un alt yaş kategorilerinde forma giyen Gökdeniz Gürpüz ile anlaşma sağladı. 

Bonservis pazarlığı sürüyor

Oyuncu cephesiyle her konuda anlaşan Sarı-Kırmızılı yönetim, Borussia Dortmund yöneticileri ile masada bulunuyor. Dursun Özbek ve kurmayları, Almanlar ile bonservis pazarlıklarını sürdürüyor.

İlgini Çekebilir
"Galatasaray'ın KAP açıklamalarıyla ilgili şüphelerim var"
Habere Git

Ağabeyi Trabzon'a transfer oldu

17 yaşındaki Gökdeniz Gürpüz, orta sahanın yanı sıra on numara pozisyonda da forma giyebiliyor. Gökdeniz Gürpüz'ün ağabeyi Gökhan Gürbüz, bu yaz transfer döneminde Trabzonspor'a transfer oldu.

17 maçta 5 gol, 5 asist

Geçen sezon U-17 müsabakalarında 17 maça çıkan genç futbolcu, 5 kez rakip fileleri havalandırmayı başarırken, 5 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler