Transfer | Galatasaray Rashica'nın Bonservisi İçin Harekete Geçti

Akın Ungan
08.11.2022 - 11:05 | Son Güncellenme: 08.11.2022 - 11:19

Transfer | Süper Lig'de Beşiktaş'ı yenen Galatasaray, Milot Rashica'nın bonservisi için Norwich City ile görüşmelere başladı. İşte yapılan teklif...

Transfer | Galatasaray Rashica'nın Bonservisi İçin Harekete Geçti

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş'ı deviren Galatasaray'da moraller yükseldi. Yaz transfer döneminde yaptığı takviyelerle dikkat çeken Sarı-Kırmızılılar, devre arası için harekete geçti. Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, sezon başında kiralanan yıldız için kulübü ile görüşmelere başlayacak.

Kerem ve Yunus'tan formayı kaptı, bonservis harekatı başladı

Norwich City'den kiralık olarak takıma kazandırılan Milot Rashica, Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün'ün formsuz olduğu dönemde formayı kaptı. Beşiktaş derbisinde de Okan Buruk'tan şans bulan 26 yaşındaki futbolcu, teknik heyetin beğenisini kazandı. Milliyet'in haberine göre Galatasaray, Kosovalı kanatın bonservisini almak için İngiliz kulüp ile görüşmelere başlayacak.

İşte Rashica için yapılacak teklif

Önümüzdeki günlerde Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan vekili Erden Timur, Milot Rashica'nın bonservisini elinde bulunduran Premier Lig temsilcisi Norwich City ile masaya oturacak. Sarı-Kırmızılılar'ın Rashica için 5.5 milyon Euro teklif edeceği ifade edildi.

Rashica mutlu

2025 yılına kadar Norwich City'de sözleşmesi bulunan Milot Rashica'nın Galatasaray'da mutlu olduğu ve kariyerine İstanbul'da kalmak istediği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'dan transfer hamlesi: O gidiyor, dünya yıldızı geliyor
Habere Git

Rashica'nın Galatasaray karnesi

7 maçta Sarı-Kırmızılı formayı terleten Milot Rashica, Türkiye Kupası'nda Kastamonuspor'a karşı oynanan maçta 2 kez rakip fileleri havalandırırken, Süper Lig'in 12. haftasındaki Fatih Karagümrük deplasmanında ise Emre Taşdemir'in attığı golde asisti yapan oyuncu oldu.

Senin için hazırladığımız haberler