Galatasaray'ın transfer listesinde iki yıldız isim! Ndidi ve Fofana...

Arif Can Yıldız
15.06.2024 - 20:19 | Son Güncellenme: 15.06.2024 - 20:37

Önümüzdeki sezonun çalışmalarını sürdüren son şampiyon Galatasaray, orta saha transferi için Wilfred Ndidi ve Youssouf Fofana'yı listesine ekledi. Detaylar.

Galatasaray'ın transfer listesinde iki yıldız isim! Ndidi ve Fofana...

AJANSSPOR DIŞ HABER

Sezonu liderlikle bitirerek 24. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray’da transfer çalışmaları sürüyor. Sezon başında Tottenham’dan kiraladığı Tanguy Ndombele’den istediği verimi alamayan son şampiyon, Fransız futbolcunun satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünmüyor. Sarı-Kırmızılı ekibin orta saha transferi için iki yıldız isimi listesine eklediği ifade edildi.

Hedefte iki yıldız var

İtalyan gazeteci Rudy Galetti’nin haberine göre orta saha arayışında olan Galatasaray’ın listesinde Championship’i lider tamamlayarak Premier Lig’e çıkan Leicester City forması giyen Wilfred Ndidi ve Ligue 1 ekiplerinden Monaco’nun formasını terleten Youssouf Fofana bulunuyor.

Ndidi daha olası

Haberde yer alan detaya göre Youssouf Fofana’nın maliyetlerinden dolayı Sarı-Kırmızılı kulübe transferi pek olası gözükmüyor. Wilfred Ndidi, maliyetlerinin Fofana’ya kıyasla daha az olmasından dolayı uygun bir aday olarak öne çıkıyor.

Sözleşmesi bitiyor

2017 yılında Belçika’nın Genk ekibinden Leicester City’ye transfer olan Nijeryalı Wilfred Ndidi’nin İngiliz takımıyla olan sözleşmesi bu ayın sonunda sona erecek. Galatasaray, Transfermarkt verilerine göre 16 milyon Euro piyasa değeri olan 27 yaşındaki futbolcuyu sezon sonunda bedelsiz bir şekilde kadrosuna katabilir.

Ndidi ve Fofana'nın bu sezonki performansları

Bu sezon Leicester City formasıyla toplamda 36 maça çıkan Ndidi, 6 gol ve 6 asistlik performans sergiledi. Fofana ise Monaco forması altında 35 maçta 4 gol ve 4 asistlik performans sergilemeyi başardı.

Senin için hazırladığımız haberler