Cimbom iç transferde gaza bastı! Erden Timur açıkladı, Muslera...
Editör: Akın Ungan
Son Güncelleme /
Galatasaray'da Erden Timur, Torreira, Barış Alper Yılmaz, Muslera, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı ve Kerem Aktürkoğlu'nun sözleşme görüşmeleri hakkında açıklama yaptı.

Son 5 Haber

İtalya GP sonrası Ferrari karıştı! Hamilton-Leclerc gerilimi büyüyor

Türk Hava Yolları, Premier Lig devinin ana ortağı oluyor!

Sergen Yalçın'dan hodri meydan: "Dediğimin tersi olsun, bir daha futbol konuşmayacağım"

Iheanacho durdurulamıyor: Kariyer rekorunu kırdı!

İstiklal Marşı'nı okuduğu için eleştirilmişti! Milli voleybolcudan tokat gibi yanıt
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR HABER
Şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 30'uncu haftasında Kasımpaşa'yı 4-3 mağlup etti. Galatasaray Sportif A.Ş Başkan Vekili Erden Timur, maçın ardından açıklamalarda bulundu. Timur, iç transferdeki görüşmeler hakkında bilgi verdi.
Muslera ile büyük ölçüde anlaşıldı
Erden Timur, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan kaleci Fernando Muslera ile yapılan görüşmeler hakkında konuştu. Timur, başarılı kaleci ile büyük ölçüde anlaşma sağlandığını duyurdu.
Öte yandan sözleşme görüşmelerinin Lucas Torreira, Kaan Ayhan, Abdülkerim Bardakcı, Kerem Aktürkoğlu ve Barış Alper Yılmaz'la da yapıldığını vurgulayan Erden Timur, iç transferde hiçbir problemin olmadığını kaydetti.

"İç transferde hiçbir problem yok"
Erden Timur, "Torreira ve Barış ile anlaştık. Kaptanımız Muslera ile çok büyük ölçüde anlaşma sağladık. Kaan ile görüşüyoruz. Abdülkerim ile anlaştık. Kerem ile aynı şekilde. İç transferde hiçbir problem yok" ifadelerini kullandı.