Galatasaray'dan Beşiktaş'a Transfer Çalımı! Miralem Pjanic İddiası

Akın Ungan
25.03.2022 - 13:34 | Son Güncellenme: 25.03.2022 - 14:55

Gedson Fernandes'i Beşiktaş'a kaptıran Galatasaray, Siyah-Beyazlıların yıldızı Miralem Pjanic'e talip oldu. Cimbom'un transfere hazırlandığı iddia edildi.

Galatasaray'dan Beşiktaş'a Transfer Çalımı! Miralem Pjanic İddiası

Spor Toto Süper Lig'de bu sezon beklenenin altında kalan Galatasaray, gelecek sezon için kadro planlamasını yapmaya başladı. Güçlü bir kadro kurmak isteyen Sarı-Kırmızılı yönetim, devre arasında transfer gündemindeki Gedson Fernandes'i elinden alan Beşiktaş'a bir darbe vurmaya hazırlanıyor. Cimbom, Siyah-Beyazlılar'ın yıldız oyuncusuna talip oldu.

Transfer için harekete geçildi

İspanyol basınına göre Galatasaray, Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen Miralem Pjanic'in kulübü Barcelona'ya oyuncunun durumunu sordu. Bosnalı yıldız hakkında bilgi alan Sarı-Kırmızılılar'ın, transfer için harekete geçtiği iddia edildi.

1 aydır yok

Beşiktaş'ın sezon başında Barcelona'dan kiralık olarak kadrosuna kattığı Miralem Pjanic, sakatlığı nedeniyle tam 36 gündür sahalardan uzak kalmış durumda. Yıldız oyuncunun kalitesi ve futbol aklı Siyah-Beyazlılar'ın hücumunu şekillendirirken, takımı çok uzun süre yalnız bırakması da istenen verimin alınamamasına neden oldu.

4 asisti var

Siyah-Beyazlı forma ile 22 karşılaşmada görev alan Miralem Pjanic, Beşiktaş ile henüz gol sevinci yaşayabilmiş değil. Tecrübeli orta saha oyuncusu, 4 kere takım arkadaşlarına son pası vererek, skora asistleri ile katkıda bulundu.

Kariyeri boyunca Juventus, Roma, Lyon gibi büyük kulüplerin formasını terleten Barcelonalı yıldız, toplamda 574 maça çıktı. 73 kez rakip fileleri sarsmayı başaran Bosnalı, 112 defa da asist kaydetti.

Gedson'u elinden almıştı

Galatasaray, bu sezon ara transfer döneminde eski oyuncusu Gedson Fernandes ile ciddi şekilde ilgilenmiş, fakat oyuncuyu, Aslan'ın ezeli rakibi Beşiktaş almıştı. Yabancı sınırlaması nedeniyle kadrosunda yer açmaya çalışan Sarı-Kırmızılılar transferde gecikince Beşiktaş devreye girmiş ve Gedson'un kulübü Benfica ile gelecek sezon için anlaşmaya varmıştı.

İlgini Çekebilir
Roma ve Napoli ile görüşmüştü! G.Saray'dan Marcao kararı...
Habere Git

Rize'ye kiralandı

Sezon boyunca Benfica'dan yeteri kadar süre alamayan Gedson Fernandes, Beşiktaş'ın talebi üzerine kiralık olarak gönderildi. Benfica ile anlaşarak, Gedson'u kiralayan Çaykur Rizespor, oyuncuyu Galatasaray'a karşı sahaya sürdü. NEF Stadı'ndaki maçta Gedson, Galatasaray'a karşı gol atarak, Süper Lig'deki ilk gol sevincini yaşadı.

Senin için hazırladığımız haberler