Galatasaray, Kupanın Fenerbahçe Maçında Gelmesi İçin TFF'ye Gidecek

Akın Ungan
30.05.2023 - 22:57 | Son Güncellenme: 30.05.2023 - 23:12

Galatasaray, 2022/23 sezonu şampiyonu oldu. Başkan yardımcısı Metin Öztürk, Fenerbahçe maçında kupanın getirilmesi için TFF'ye gidileceğini açıkladı.

Galatasaray, Kupanın Fenerbahçe Maçında Gelmesi İçin TFF'ye Gidecek

Salim MANAV - AJANSSPOR

Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Galatasaray, 36. haftada MKE Ankaragücü karşısında aldığı galibiyetle hedefine ulaştı. Cumhuriyetin 100. yılında şampiyon olan Sarı-Kırmızılılar, büyük bir coşkuyla kutlamalara başladı.

Cimbom, Fenerbahçe maçında kupasını kaldırmak istiyor

Son hafta maçı deprem nedeniyle ligden çekilen Hatayspor ile olan Galatasaray, bu maçtan önce Fenerbahçe ile sahasında karşı karşıya gelecek. Hatay maçından 3 puanı alacak olan Cimbom, Sarı-Lacivertliler'e karşı oynanacak derbi öncesi şampiyonluğunu ilan etti.

Sarı-Kırmızılılar, şampiyonluk ilanından sonraki ilk iç saha maçında kupasını kaldırmak istiyor. Bu da NEF Stadı'nda oynanacak Fenerbahçe maçına denk geliyor.

İlgini Çekebilir
Cumhuriyetin 100. yılında ŞAMPİYON GALATASARAY!
Habere Git

Metin Öztürk açıkladı! Galatasaray TFF'ye gidecek

Kupayı Fenerbahçe maçında kaldırmak için harekete geçmeye hazırlanan Galatasaray'da Metin Öztürk açıklamada bulundu. Ajansspor'a konuşan Öztürk, Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) gerekli başvurunun yapılacağını belirtti.

"Kupanın Fenerbahçe maçına gelmesi için TFF'ye başvuruda bulunacağız"

Metin Öztürk, "Şampiyonluk kupasının Fenerbahçe maçına gelmesi için TFF'ye başvuruda bulunacağız. Talimatlarda şampiyonluğu kesinleşmiş takımın ilk iç saha maçına şampiyonluk kupası gelebilir diyor" ifadelerini kullandı.

Senin için hazırladığımız haberler