Cimbom'dan Mensah için 1 milyon Euro + 4 futbolcu!

08.08.2020 - 09:12 | Son Güncellenme: 08.08.2020 - 09:25

Son dakika Galatasaray transfer haberleri... Kayserispor'da geçtiğimiz sezon gösterdiği performansla Süper Lig'de büyük takımları peşine takan Bernard Mensah'ın transferi merak ediliyor. Peki Ganalı futbolcu Bernard Mensah, Beşiktaş'a mı yoksa Galatasaray'a mı transfer olacak? Galatasaray, Bernard Mensah'ı transfer etmek için Kayserispor'a ne teklif etti, kaç para ödeyecek? İşte detaylar...

Cimbom'dan Mensah için 1 milyon Euro + 4 futbolcu!

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon Kayserispor formasıyla gösterdiği performansla beğeni toplayan ve başta Beşiktaş olmak üzere Galatasaray'ın ilgisini oldukça çeken Bernard Mensah'ın hangi takıma gideceği merak konusu.

Yarış sürüyor

25 yaşındaki Ganalı futbolcu için Beşiktaş ve Galatasaray'ın verdiği transfer yarışı ise tüm hızıyla sürüyor.

Mensah için 4 futbolcu

Sabah gazetesinin haberine göre Bernard Mensah için sarı-kırmızılıların son teklifi belli oldu. Maicon'un satışından gelen parayı Mensah'a ayıran Galatasaray yönetimi 1 milyon Euro'nun yanında Kayserispor'a takas olarak tam 4 oyuncu önerdi.

O isimler gözden çıkartıldı

Teknik direktör Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Emre Taşdemir, Şener Özbayraklı, Ahmet Çalık ve Jimmy Durmaz gibi isimler Mensah transferi için gözden çıkartıldı.

Beşiktaş'ın teklifinde 3 oyuncu var

Beşiktaş'ın ise bir miktar paranın yanı sıra 3 futbolcu önerdiği ancak Kayserispor cephesinin bu teklife sıcak bakmadığı ifade edildi.

Robert Prosinecki, Radyospor'a Mensah'ı değerlendirdimişti!

Geçtiğimiz sezon Kayserispor'u çalıştıran Robert Prosinecki, Mensah'ı Radyospor'a şu şekilde değerlendirmişti.

Prosinecki, "Mensah'ın kararını Kayserispor verecektir. Büyük kulüplerin gündeminde olduğunu biliyorum ve oralarda oynayabileceğini düşünüyorum. Hangi takıma transfer olacağını bilmiyorum ve son kararı Kayserispor verecektir. Mensah'ın Galatasaray'da başarılı olabileceğini düşünüyorum." demişti.

13 gole katkı

Geçtiğimiz sezon Kayserispor formasıyla 25 maça çıkan Ganalı futbolcu 5 gol ve 8 asist yaparak 13 gole direkt katkı sağlamıştı.

Mensah için Çebi devrede

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş’ta Mensah için şartlar zorlanacak. Kayserispor’a daha önce 3 oyuncu teklif eden siyah-beyazlılar, 4 futbolcu artı para teklifinde bulundu. Transferin sonuçlanması için Başkan Çebi devreye girdi.

3 olmadı, 4 oyuncu...

Geçtiğimiz hafta Bodrum’da Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, bazı kurmaylarıyla birlikte Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı’nı ağırlamış ve bu oyuncunun karşılığında sarı-kırmızılı ekibe 3 futbolcu teklif etmişti. Ancak devreye Galatasaray’ın girmesiyle transferden herhangi bir sonuç alınamamıştı. Bu kez Ahmet Nur Çebi devreye girdi ve Berna Gözbaşı ile transfer şartlarını görüşerek işi bitirmek için teklifini sundu. Daha önce 3 futbolcu teklifi yapan Beşiktaş, bu kez 4 oyuncu ve bir miktar para teklifinde bulundu.

Gözbaşı ikilemde kaldı

Mensah için Atletico Madrid’e borcu olan Kayserispor, Beşiktaş ve Galatasaray’ın teklifleri karşısında ikilemde kaldı. Satış durumunda bu futbolcudan gelecek paranın yüzde 40’ı da İspanyol ekibine gidecek. Ahmet Nur Çebi, bu transferi bitirmek için Gözbaşı’yla temas halinde. Mensah için son teklifini ileten siyah-beyazlılar, Kayserispor’dan yanıt bekliyor.

Senin için hazırladığımız haberler