Cimbom, Niasse'ye haber gönderdi

29.08.2018 - 08:42 | Son Güncellenme: 29.08.2018 - 11:42

Modeste olmadı, Cim Bom uzatmalı aşkına döndü. Sarı-Kırmızılılar, 2 sezondur transfer listesinde yer alan Oumar Niasse’a haber yolladı. 28 yaşındaki forvetin Everton’dan 1 yıllığına kiralanması hedefleniyor.

Cimbom, Niasse'ye haber gönderdi

Gek bakalım Niasse!

Galatasaray’ın Niasse seferi başlıyor... Sarı- Kırmızılılar, Modeste transferi gerçekleşmeyince uzatmalı aşkına geri döndü. 2 sezondur ciddi olarak Galatasaray’ın transfer listesinde yer alan Senegalli forvete haber gönderildiği ve görüşmelerin başladığı öğrenildi.

Gek bakalım Niasse!

Fatih hocanın oyun tarzını beğendiği 28 yaşındaki futbolcunun, kulübü Everton’dan 1 yıllığına kiralanması planlanıyor.

Gek bakalım Niasse!

İngiliz kulübüyle daha önce Henry Onyekuru’yu kiralarken iyi ilişkiler kuran Galatasaray Yönetimi, tıpkı genç oyuncuda olduğu gibi Niasse’yi de uygun bir kiralama bedeli karşılığında renklerine katmayı hedefliyor.

Gek bakalım Niasse!

1.82 boyundaki Niasse, Everton’dan süre almakta zorlanıyor.

Gek bakalım Niasse!

3. haftası geride kalan Premier Lig’de bu sezon sadece 2 maçta 13 dakika şans bulabilen tecrübeli futbolcu, Şampiyonlar Ligi’nde sahne alacak olması sebebiyle Galatasaray’ın ilgisine çok sıcak yaklaşıyor.

Gek bakalım Niasse!

Akhisar’da gösterdiği performans sonrası 5.5 milyon Euro’ya Lokomotiv Moskova’ya, oradan da 18 milyon Euro’ya Everton’a transfer olan Niasse, İngiltere’de şu ana kadar beklentileri karşılayamadı. (Fanatik)

Senin için hazırladığımız haberler