Galatasaray, PSG ile Anlaştı, Leandro Paredes Süre İstedi! İşte Teklif...

16.07.2023 - 21:56 | Son Güncellenme: 16.07.2023 - 22:20

Galatasaray, transfer listesindeki Leandro Paredes için Paris Saint Germain ile anlaştı. Arjantinli futbolcu süre istedi. Cimbom'un yaptığı teklif ortaya çıktı.

Galatasaray, PSG ile Anlaştı, Leandro Paredes Süre İstedi! İşte Teklif...

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmek için güçlü bir kadro kurmanın peşinde. Sarı-Kırmızılı takım transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Galatasaray'da Dursun Özbek yönetimi, uzun süredir listesinde tuttuğu Leandro Paredes transferinde harekete geçti. Sarı-Kırmızılılar, Paredes hamlesinde hareketli saatler yaşadı.

Paris Saint Germain ile anlaşma sağlandı

L'Equipe'de yer alan habere göre transferde düğmeye basan Galatasaray, Leandro Paredes'in kulübü Paris Saint Germain ile anlaşma sağladı.

İlgini Çekebilir
Beşiktaş buluyor, Galatasaray ve Fenerbahçe alıyor
Habere Git

İşte Paredes'in bonservisi

Galatasaray ile Ligue 1 devi arasında yapılan görüşmeler sonucunda Sarı-Kırmızılılar PSG'ye Paredes'in transferi için 6 milyon Euro bonservis bedeli ödeyecek.

Cimbom'un teklifi Lazio ve Roma'dan yüksek

Oyuncu cephesi ile masaya oturan Dursun Özbek yönetimi, Arjantinli'ye 3 yıllık kontrat önerdi. Lazio ve Roma'nın da radarındaki Leandro Paredes'in en iyi teklifi Galatasaray'dan aldığı kaydedildi.

Paredes'e önerilen teklif

Galatasaray'ın Leandro Paredes'e sunduğu teklif de ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar, Arjantinli yıldıza 3 yıllık kontrat önerdi. Paredes, Cimbom'dan yıllık 2,5 milyon Euro kazanacak.

İlgini Çekebilir
Sergio Oliveira: "Galatasaray'ı çocukluğumdan beri takip ediyorum"
Habere Git

Paredes'in performansı

Geçtiğimiz sezonu Serie A devi Juventus'ta kiralık olarak tamamlayan Leandro Paredes, sezon boyunca toplam 39 maça çıktı. Paredes, bu maçlarda 1 gol, 2 asist kaydetti. 29 yaşındaki önlibero 9 mücadelede sarı kart, 1 maçta ise direkt kırmızı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler