Cimbom resmi teklif yapmıştı! Rakip çıktı...

17.01.2021 - 14:46 | Son Güncellenme: 17.01.2021 - 14:54

Galatasaray'ın kadrosuna katmak için görüşmelere başlandığı Yeni Malatyasporlu Youssouf Ndayishimiye'ye İspanya'dan resmi transfer teklifi geldi. İşte Youssouf Ndayishimiye'nin transferinde son durum. Detaylar haberimizde...

Cimbom resmi teklif yapmıştı! Rakip çıktı...

Salim MANAV-AJANSSPOR

Galatasaray'ın resmi transfer teklifi yaptığı Yeni Malatyasporlu Youssouf Ndayishimiye'ye İspanyol takımı Cadiz'den de teklif geldi.

Yeni Malatyaspor formasıyla bu sezon 15 maçta forma giyen Youssouf Ndayishimiye, Avrupa kulüplerinin dikkatini çekmeyi başardı. Oynadığı futbolla adından söz ettirmeye başlayan Burundili orta saha için Cadiz, Yeni Malatyaspor'a resmi transfer teklifi yaptı.

Cadiz'in Youssouf için Yeni Malatyaspor'a teklifi sezon sonuna kadar kiralık satın alma opsiyonu şeklinde oldu.

Yeni Malatyasporlu yetkililer ise oyuncuyu bonservisiyle vereceklerini ve istedikleri rakamın ise 3 milyon Euro artı sonraki satışından %20 pay olduğunu iletti.

22 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon ligde 15, kupada 2 maç olmak üzere toplam 17 maçta forma giydi ve takımına 2 gollük katkı sağladı.

Ndayishimiye, Cadiz'e transfer olması halinde daha önce Beşiktaş'ta da forma giyen Alvaro Negredo ile de takım arkadaşı olacak.

Gevrek: "Galatasaray'dan resmi teklif aldık"

Yeni Malatyaspor'un başkanı Adil Gevrek geçtiğimiz günlerde Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Youssouf Ndayishimiye için Galatasaray'dan resmi transfer teklifi aldık. Görüşmelerimiz devam ediyor. Galatasaray'dan istediğimiz ücret 3 milyon Euro artı oyuncunun bir sonraki satışından %20 pay şeklinde. Youssouf için Fenerbahçe'nin resmi teklifi olmadı fakat biz de ilgisinin olduğunu duyduk" demişti.

Youssouf Ndayishimiye kimdir?

27 Ekim 1998 yılında Burundi'nin Bujumbura şehrinde dünyaya gelen Youssouf Ndayishimiye'nin ana mevkiisi ön libero. Atletik fiziği ve mücadeleci yapısıyla alkış toplayan 22 yaşındaki futbolcu, stoper ve 10 numarada da görev alabiliyor. Geçtiğimiz sezonun devre arasında Aigle Noir FC de Makamba'dan 45 bin Euro bedelle Malatyaspor'a transfer olan Ndayishimiye'nin güncel piyasa değeri 1.2 milyon Euro.

Yeni Malatyaspor'un bankoları arasında yer alan Youssouf, bu sezon çıktığı 17 resmi maçta 2 gol atmayı başardı.

1.83 boyunda olan ve Yeni Malatyaspor'la Haziran 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Youssouf, 2 kez de Burundi A Milli Takım formasını giydi.

Yasal uyarı: Bu haber Ajansspor.com tarafından yazılmıştır, kaynak gösterilmeden kullanılamaz.

Senin için hazırladığımız haberler