18 Puan Ve Kupa Ziyan Oldu | Galatasaray Haberleri

İsa Kethüda
21.01.2022 - 10:21 | Son Güncellenme: 21.01.2022 - 11:32

Galatasaray haberleri... Sahasında Kasımpaşa'ya 3-1 mağlup olan Galatasaray elinde olan 8 maçı harcadı. Bu Cimbom'un 18 puanına ve kupasına mâl oldu.

18 Puan Ve Kupa Ziyan Oldu | Galatasaray Haberleri

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray bu sezon skoru koruyamıyor. Sezon başından bu yana skoru koruma sıkıntısı yaşayan sarı-kırmızılılar öne geçtiği 7 maçta 18 puan kaybetti birinde de kupaya veda etti. 

Kasımpaşa'ya iki maçta 5 puan kayıp

Kasınmapaşa ile oynanan ligin ilk yarısındaki maçta ilk yarıyı 2-0 önde kapayan Galatasaray, ikinci yarıda gelen gollere engel olamadı ve sahadan 2-2'lik beraberlikle ayrıldı. Dünkü karşılaşmada da 1-0 öne geçen sarı kırmızılar 3-1 yenildi. Galatasaray, öne geçtiği iki maçta 5 puan kayıp yaşadı.

Trabzonspor 'a karşı 2 puan gitti

Galatasaray, ligde şu an açık farkla lider olan Trabzonspor deplasmanında da 2-0 öne geçmeye başardı. Ancak bordo mavililer maçı dengeyi getirmeyi başardı. Galatasaray, bu maçta 2 puan kaybı yaşamış oldu.

İlgini Çekebilir
Felipe Melo'dan maç sonu flaş Burak Elmas paylaşımı!
Habere Git

Fenerbahçe'ye son anlarda yenildi

Galatasaray'ın bir başka öne geçip puan kaybettiği maç Fenerbahçe derbisi oldu. Nef Stadı'nda Kerem Aktürkoğlu'nun golüyle 1-0 öne geçen Cimbom, önce Mesut Özil'in sonra Crespo'nun son anlardaki golüne engel olamadı. 10 kişi kalan Fenerbahçe'ye 2-1 kaybeden sarı kırmızılılar 3 puandan oldu.

İlgini Çekebilir
"Neden geldim İstanbul'a!"
Habere Git

Altay'a son saniyede puan kaybı

Ligde son sırada bulunan ve 17 haftadır galip gelemeyen Altay, yenik duruma düşmesine rağmen Galatasaray'dan puan koparmayı başardı. İzmir ekibi önce 1-0 öne geçti daha sonra Galatasaray 2-1 öne geçmeyi başardı. Maçın son dakikalarında penaltıyı gole çeviren Altay sahadan 1 puanla ayrıldı. Galatasaray ise yine son anlarda 2 puan kaybetti.

Türkiye Kupası'na veda edildi

Galatasaray, Türkiye Kupası'nda Denizlispor'a karşı avantajını koruyamadı. Ege ekibi karşısında 2 kez yenik duruma düşen sarı kırmızılar iki kez beraberliği sağladı ve 3-2 öne geçmeyi başardı. Yine maçın son anlarında gelen Denizlispor golüne engel olamayan Galatasaray penaltılarla kupaya veda etti.

Hatayspor'a karşı hüsran

Cimbom, Kasımpaşa öncesi gittiği Hatay deplasmanında da  iki kez öne geçtiği maçı kaybetti. Önce 1-0, sonra 2-1 öne geçen sarı kırmızılar sahadan 4-2 yenik ayrıldı. Hatay'da da avantajlı skora rağmen 3 puan bırakıldı.

18 puan kaybıyla Süper Lig'de ilk sırada

Galatasaray, öne geçtiği maçlarda yaşadığı 18 puan kaybıyla Süper Lig'de 20 takım arasında öne geçtiği maçlarda en çok puan kaybı yaşayan takım durumunda. Sarı kırmızılar öne geçtiği maçlarda üstünlüğünü kaybetmese 45 puanla ikinci sırada olacaktı.

Senin için hazırladığımız haberler