Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı ne zaman, hangi kanalda? İlk 11'ler...

14.09.2024 - 10:52 | Son Güncellenme: 14.09.2024 - 18:52

Milli aranın ardından Süper Lig'de Galatasaray ile Çaykur Rizespor karşılaşıyor. Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? İşte ilk 11'ler...

Galatasaray-Çaykur Rizespor maçı ne zaman, hangi kanalda? İlk 11'ler...

AJANSSPOR HABER

Milli aranın bitmesiyle ligler tekrar başladı. Trendyol Süper Lig'in 5'inci haftasında Galatasaray ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geliyor. Ligde 3'te 3 yapan Sarı-Kırmızılılar, taraftarı önünde kazanarak yoluna devam etmeyi hedefliyor.

Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Galatasaray ile Çaykur Rizespor arasındaki Süper Lig maçının 14 Eylül Cumartesi, saat 20.00'da başlaması planlandı. Rams Park'taki mücadele beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanıyor.

Galatasaray'da iki eksik

Sarı-kırmızılı ekipte Mauro Icardi ve Hakim Ziyech, sakatlıkları sebebiyle Çaykur Rizespor karşısında forma giyemeyecek.

Adana Demirspor karşılaşmasında sakatlanan Mauro Icardi ve Fas Milli Takımı'nın Lesotho ile yaptığı mücadelede sakatlanan Hakim Ziyech, oynanacak maçta görev alamayacak.

Victor Osimhen ve Ismail Jakobs, ilk maçlarına çıkabilir

Galatasaray'ın yeni transferleri Victor Osimhen ve Ismail Jakobs, ilk kez sarı-kırmızılı formayı giyebilir.

Sarı-kırmızılı kulübün İtalyan ekibi Napoli'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Victor Osimhen, teknik direktör Okan Buruk'un görev vermesi halinde ilk maçına Çaykur Rizespor karşısında çıkacak.

Senegal Milli Takımı'nın Burundi ile oynadığı maçta sakatlanan Ismail Jakobs'un durumu ise yarın belli olacak.

6 resmi maçta 3 galibiyet

Sarı-kırmızılılar, son 6 resmi müsabakada 3 kez sahadan galip ayrıldı.

Süper Lig'de Atakaş Hatayspor ile TÜMOSAN Konyaspor'u 2-1, Adana Demirspor'u da 5-1 yenen Galatasaray, Turkcell Süper Kupa'da Beşiktaş'a 5-0, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda ise İsviçre ekibi Young Boys'a 3-2 ve 1-0 mağlup oldu.

Resmi maçlarda kalesini gole kapatamadı

Galatasaray, bu sezon çıktığı 6 resmi maçta da kalesini gole kapatamadı.

Süper Kupa'da Beşiktaş'tan 5 gol yiyen sarı-kırmızılı ekip, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre temsilcisi Young Boys'a 3-2 ve 1-0'lık skorlarla mağlup oldu. Ayrıca Galatasaray, Atakaş Hatayspor, TÜMOSAN Konyaspor ve Adana Demirspor'dan da birer gol yedi.

İlk 11'ler

Galatasaray'ın Rizespor maçı 11'i belli oldu: Muslera, Kaan, Davinson, Abdülkerim, Jakobs, Torreira, Sara, Mertens, Barış Alper, Yunus Akgün, Osimhen

Çaykur Rizespor: Grbc, Taha, mocsi, Alikulov, Hojer, Olawoyin, Papanikolaou, Varesanovic, Akintola, Minchev, Sowe

Senin için hazırladığımız haberler