Galatasaray'ın gözdesi Mario Hermoso Roma'nın radarında

30.08.2024 - 23:55 | Son Güncellenme: 30.08.2024 - 23:59

Son dakika transfer haberleri | Galatasaray'ın görüştüğü İspanyol stoper Mario Hermoso, Serie A ekibi Roma'nın radarına girdi. İşte tüm detaylar...

Galatasaray'ın gözdesi Mario Hermoso Roma'nın radarında

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Yeni sezona şampiyonluk parolasıyla başlayan Galatasaray, transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, savunma hattına takviyede bulunmak için harekete geçmiş ve La Liga ekibi Atletico Madrid'den ayrılan Mario Hermoso ile görüşmelere başlamıştı.

Roma Mario Hermoso ile ilgileniyor

Galatasaray'a Mario Hermoso transferinden kötü haber geldi. Sarı-Kırmızılılar ile çoğu konuda anlaşma sağlayan ve görüşmelerde sona gelen tecrübeli savunmacıya Serie A temsilcisi Roma talip oldu.

Hermoso'nun kafası karıştı

Di Marzio'nun haberine göre Roma'nın ciddi ilgisi Mario Hermoso'nun kafasını karıştırdı. Galatasaray'a imza atmak üzere olan futbolcunun fikrini değiştirebileceği kaydedildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray yıldız transferde sona geldi! İşte yapılan teklif
Habere Git

Beşiktaş da ilgileniyordu!

29 yaşındaki stoper için bu sezon Beşiktaş'ın da teklif götürdüğü, fakat tarafların anlaşamaması sonucu transferin rafa kaldırıldığı konuşuluyordu. Siyah-Beyazlı ekip ilerleyen dönemde stoper tandemindeki eksikliği Gabriel Paulista, Emirhan Topçu ve Felix Uduokhai transferleri ile kapattı.

Mario Hermoso'nun performansı

Kariyerinde toplam 304 maça çıkan tecrübeli stoperin 15 gol 12 asistlik skor katkısı bulunuyor. Yıldız oyuncunun Transfermarkt'a göre piyasa değeri 25 milyon Euro.

Senin için hazırladığımız haberler