Giresunspor, Galatasaray'dan Kiraladığı Oğulcan Çağlayan'ın Sözleşmesini Feshedecek

Ali Bozkurt
12.01.2023 - 16:24 | Son Güncellenme: 12.01.2023 - 17:56

Son dakika transfer haberi: Galatasaray'ın yaz transfer döneminde Giresunspor'a kiraladığı Oğulcan Çağlayan, Karadeniz ekibinden ayrılıyor. Detaylar...

Giresunspor, Galatasaray'dan Kiraladığı Oğulcan Çağlayan'ın Sözleşmesini Feshedecek

Salim MANAV - AJANSSPOR ÖZEL

Spor Toto Süper Lig takımı Bitexen Giresunspor'da sezonun ilk yarısında Galatasaray'dan kiralanan Oğulcan Çağlayan ile yollar ayrılıyor. 

Sözleşme feshedilecek

Karadeniz temsilcisi, sarı-kırmızılı kulüple Oğulcan Çağlayan'ın kiralık sözleşmesinin feshedilmesi için görüşmelere başladı. 

Yeni adresi Pendik olacak

Spor Toto 1. Lig'in iddialı takımı Pendikspor, Oğulcan Çağlayan'ı transfer listesine ekledi ve görüşmelere başladı. 

İlgini Çekebilir
Galatasaray'ın şampiyonluk şarkısı yetim kaldı!
Habere Git

Oğulcan Çağlayan'ın performansı

 26 yaşındaki futbolcu Giresunspor'da 3'ü ilk 11, 11 maçta forma giydi ve skora katkı sağlayamadı. Oğulcan Çağlayan'ın Galatasaray'la sözleşmesi 30 Haziran 2024'e kadar devam ediyor. 

Çaykur Rizespor ile davalık oldu

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Uyuşmazlık Çözüm Kurulu (UÇK), Oğulcan Çağlayan'ın geçen sezon Çaykur Rizespor ile sözleşmesini tek taraflı feshederek bu sezon başında Galatasaray'a imza atması nedeniyle hem oyuncuya hem de kulübe ceza verdi. 

Galatasaray bonservis cezası almıştı

UÇK'nın kararına göre Galatasaray Kulübü, Rize ekibine tazminat ödemesine karar verilmişti. Bu tazminatın miktarı, Çaykur Rizespor'un Oğulcan Çağlayanı Kayseri Erciyes'ten kadrosuna kattığı bonservis bedeli olan 1 milyon 200 bin Euro olacak ve bu para Rize ekibine ödenmesi zorunlu haline gelmiş ve oyuncu için ücret ödenmesi yapılmıştı.

İlgini Çekebilir
Galatasaray, İtalyan golcü ile anlaşma sağladı
Habere Git

Eyüpspor'da kiralık oynadı

Geçen sezon Galatasaray'dan TFF 1. Lig ekibi Eyüpspor'a kiralık olarak transfer olan Oğulcan Çağlayan, 1. Lig ekibiyle 11 karşılaşmada görev aldı. Çağlayan, 3 gol atarken 696 dakika sahada kalmıştı.

Süper Lig güncel puan durumu

Senin için hazırladığımız haberler