Galatasaray, Juventus'tan Weston McKennie'nin peşinde! Dev teklif hazırlığı

02.08.2024 - 10:00 | Son Güncellenme: 02.08.2024 - 10:11

Orta saha transferi için çalışmalarını hızlandıran Galatasaray, Juventus'ta forma giyen yıldız oyuncu Weston McKennie için dev bir teklif hazırlığına girdi.

Galatasaray, Juventus'tan Weston McKennie'nin peşinde! Dev teklif hazırlığı

AJANSSPOR - DIŞ HABER

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi. Orta sahaya önemli bir ismi katmayı hedefleyen Sarı-Kırmızılılar yıldız ismi gündemine aldı.

Galatasaray'ın hedefi McKennie

TMW'de yer alan habere göre orta saha arayışlarını sürdüren Galatasaray, Serie A devi Juventus'ta forma giyen Weston McKennie'yi transfer listesine aldı.

Juventus kadroda düşünmüyor

25 yaşındaki Amerikalı orta saha, teknik direktör Thiago Motta'nın kadroda düşünmediği isimler arasında gösteriliyor. Kadroyu sadeleştirme çalışmalarını başlatan Juventus'un, Wojciech Szczesny, Federico Chiesa ile birlikte Weston McKennie'yi de satış listesine koyacağı ifade edildi.

Galatasaray yönetimi dev teklife hazırlanıyor

Haberde Galatasaray'ın Weston McKennie hakkında bilgi topladığı belirtildi. Dursun Özbek yönetimi yıldız orta saha için 15 milyon Euro civarında transfer teklifi yapmaya hazırlanıyor.

Juventus yaklaşık 22 milyon Euro ödedi

Temmuz 2021'de 21.9 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Schalke'den Juventus'a transfer olan McKennie, Ocak 2023'te Leeds'te kiralık oynadı. Yıldız oyuncunun Transfermarkt verilerine göre güncel piyasa değeri 28 milyon Euro.

Geçen sezon 10 asist yaptı

Geçen sezon toplam 38 maça çıkan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu takımına gol katkısı sunamasa da 10 asist kaydetti. Weston McKennie 2952 dakika dakika sahada kalırken, 6 mücadelede sarı kart gördü.

Senin için hazırladığımız haberler