Galatasaray'a bir yıldız daha! Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gözdesi Lingard gündemde...

Akın Ungan
07.09.2023 - 08:40 | Son Güncellenme: 07.09.2023 - 08:51

Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, Beşiktaş ve West Ham'ın da listesinde bulunan Nottingham Forestlı Jesse Lingard'ı gündemine aldı. Detaylar.

Galatasaray'a bir yıldız daha! Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın gözdesi Lingard gündemde...

Yaz döneminde yaptığı yıldız transferle dikkat çeken Galatasaray, çalışmalarına devam ediyor. Kadrosunu Mauro Icardi'nin bonservisini alarak güçlendiren Cimbom, Icardi'nin yanı sıra Wilfried Zaha, Hakim Ziyech, Tete, Cedric Bakambu, Halil Dervişoğlu, Angelino, Kerem Demirbay, Davinson Sanchez ve Tanguy Ndombele gibi isimleri alarak adından söz ettirdi. Sarı-Kırmızılılar, son olarak bir yıldız ismi daha gündemine aldı.

Lingard Galatasaray'ın radarında

Fotomaç'ın İngiliz medyasından aktardığı habere göre Galatasaray, Premier Lig ekiplerinden Nottingham Forest'ın yıldız futbolcusu Jesse Lingard ile ilgileniyor.

Transfer için girişimlerde bulunuldu

Lingard'ı gündemine alan Sarı-Kırmızılı yönetimin, İngiliz futbolcunun transferi için girişimlerde bulunduğu belirtildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da ayrılık!
Habere Git

Beşiktaş ve Fenerbahçe de ilgileniyor

Galatasaray'ın transfer girişimlerinde bulunduğu yıldız futbolcu ile Süper Lig'in diğer devleri Beşiktaş ve Fenerbahçe de ilgileniyor. Nottingham Forest'tan ayrılması beklenen Jesse Lingard, Türkiye'den teklifler aldı. Öte yandan oyuncu ile Premier Lig kulübü West Ham'ın da ilgilendiği kaydedildi.

Bu sezonki performansı

Manchester United altyapısında yetişen ve Kırmızı Şeytanlar'da uzun süre forma giyen Lingard, bu sezon Nottingham Forest'ta 20 maça çıktı. 2 kez rakip fileleri havalandırmayı başaran 30 yaşındaki on numara, 2 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi.

Senin için hazırladığımız haberler