Zaniolo, Yunus Akgün Ve Morutan, Galatasaray'dan Ayrılığa Hazırlanıyor

15.08.2023 - 12:16 | Son Güncellenme: 15.08.2023 - 12:21

Trendyol Süper Lig ekibi Galatasaray'da Nicolo Zaniolo dev bonservis bedeliyle ayrılması beklenirken Yunus Akgün ile Morutan'ın da ayrılması bekleniliyor. Detaylar...

Zaniolo, Yunus Akgün Ve Morutan, Galatasaray'dan Ayrılığa Hazırlanıyor

AJANSSPOR HABER

Galatasaray, 3 isimle vedalaşmaya hazırlanıyor. Nicolo Zaniolo'nun artık takımdan 1-2 gün içerisinde ayrılması beklenirken, sıradaki isimler Olimpiu Morutan ve Yunus Akgün olmak üzere.

Zaniolo'dan transfer rekoru

Sarı kırmızılı ekipte ilk ayrılık Nicolo Zaniolo olmak üzere. Aston Villa ile Zaniolo'nun transferi konusunda anlaşan Galatasaray, rekor bir bonservis bedelinin sahibi olabilir.  Aslan, 7 milyon Euro kiralama, 22 milyon Euro şarta bağlı zorunlu satın alma opsiyonu ve 8 milyon Euro bonuslarla toplamda 35 milyon Euro'yu bulan bir gelir elde edebilir. İtalyan yıldızın yarın İngiltere'ye uçarak sağlık kontrollerinden geçmesi ve transferin resmi olarak duyurulması bekleniyor.

Morutan tekrar İtalya yolcusu

Galatasaray'a 2021-2022 sezonunda 4.5 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer olan Morutan, beklentileri karşılayamadı. Geçtiğimiz sezonu Serie B takımlarından Pisa'da geçiren Rumen futbolcu, tekrardan İtalyan ekibinin yolunu tutmak üzere.

Galatasaray'ın geniş kadrosunda Morutan'a yer bulamayacağını düşünen Okan Buruk da bu transfere onay verdi. Pisa'nın bu sefer zorunlu satın alma opsiyonuyle birlikte 24 yaşındaki oyuncuyu kiralaması bekleniyor.

Yunus Akgün'de ayrılık hazırlığı

Galatasaray'ın 23 yaşındaki yıldız adayı Yunus Akgün de takımdan ayrılmaya hazırlanan bir diğer isim. 2 sezon önce Adana Demirspor'da kiralık olarak başarılı işler yapan Yunus, Galatasaray'da benzer başarıyı gösteremedi. 


Geçtiğimiz sezon takımda yeteri kadar süre bulamadığını düşünen Milli futbolcu da takımdan ayrılmaya sıcak bakıyor.

Yunus'a Avrupa'dan teklifler var

Başta Fransa olmak üzere Yunus Akgün'e Avrupa'dan teklifler var. Transfer dömemi boyunca Fransa'da Nantes ve Bordeaux, Milli futbocuyla ilgilenmişti.


23 yaşındaki oyuncu için gelen teklifler satın alma opsiyonlu kiralama üzerine.

Wout Faes formülü

Aslan, Leicester City'den Belçikalı stoper Wout Faes'i kadrosunda görmek istiyor. Bu transfer için Yunus Akgün'ün takasta kullanılması gündemde. Galatsaray 5 milyon Euro bonservi artı Yunus Akgün karşılığında bu transfer için görüşme halinde.

Senin için hazırladığımız haberler