Galatasaray'da forma savaşları! Mata, Rashica, Oliveira, Midtsjö, Kerem...

Akın Ungan
14.10.2022 - 09:02 | Son Güncellenme: 14.10.2022 - 11:47

Süper Lig'de bay geçen Galatasaray, kadrosunda değişiklik yapmaya hazırlanıyor. Okan Buruk, Mata, Rashica, Oliveira ve Midtsjö arasında karar verecek.

Galatasaray'da forma savaşları! Mata, Rashica, Oliveira, Midtsjö, Kerem...

Spor Toto Süper Lig'de geçtiğimiz haftayı bay geçen Galatasaray, bu hafta oynanayacağı Kayserispor maçı hazırlıklarını sürdürüyor. Kayseri deplasmanına gidecek olan Sarı-Kırmızılılar'ın teknik direktörü Okan Buruk, kadroda değişiklik yapmaya hazırlanıyor.

Sol beke yerli isim

Sabah'ın haberine göre Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, bay geçilen haftada kadroda değişiklik yapma kararı aldı. Sol bekte yerli bir oyuncudan faydalanmak ve böylece yabancı oyuncu kuralını daha iyi değerlendirmek isteyen Buruk, antrenmanlarda denediği Kazımcan Karataş'ın performansından memnun kaldı.

Kerem'e kulübe gözüktü

Geçen sezon Galatasaray'ın en önemli hücum silahlarından olan Kerem Aktürkoğlu, yeni sezona aynı seviyede başlayamadı. Son dönemki düşük formu nedeniyle eleştirilen genç futbolcu yedek kulübesine çekildi. Kazımcan Karataş'ın önünde oynayacak kanat oyuncusu ise henüz netlik kazanmadı.

İlgini Çekebilir
Dursun Özbek'in Okan Buruk'a verdiği söz gelecek yıla kaldı
Habere Git

Kerem'in yerine 2 aday

Kulübeye çekilen Kerem Aktürkoğlu'nun yerinde kimin oynayacağı henüz belli değilken 2 aday göze çarptı. Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı yıldızlardan olan Juan Mata ile Milot Rashica, antrenmanlarda gösterdikleri ile teknik heyetin dikkatini çekti. Hazırlık maçlarındaki performansla beğeni toplayan Mata ile Rashica, Kayserispor maçında Kerem'in yerine sol kanatta görev alabilir.

İlgini Çekebilir
Avrupa'da 4'te 4! Manşetler süslendi
Habere Git

Torreira'nın partneri kim olacak?

Sarı-Kırmızılılar'ın orta sahasında çizdiği iyi grafikle beğenilen Lucas Torreira, 11'in vazgeçilmezi haline gelirken yıldız futbolcunun yanında oynayacak isim belli değil. Torreira'nın partnerliğine ise 2 futbolcu aday. Sezon başında forma şansı bulan ve attığı kilit paslarla takımın hücum silahlarından olan Sergio Oliveira ile enerjisiyle takımı ateşleyen ve kaptığı topların yanında yaptığı driblinglerle rakip eksilten Fredik Midtsö ikilisinden birinin kadroda olması bekleniyor.

Senin için hazırladığımız haberler