(GENİŞ ÖZET-GOL) Kopenhag- Galatasaray maç sonucu: 1-0

Ali Bozkurt
13.12.2023 - 00:27 | Son Güncellenme: 13.12.2023 - 01:12

Şampiyonlar Ligi gruplarında son maçına Kopenhag deplasmanında çıkan temsilcimiz Galatasaray, karşılaşmadan 1-0 mağlup ayrıldı. İşte maç özeti, gol ve detaylar...

(GENİŞ ÖZET-GOL) Kopenhag- Galatasaray maç sonucu: 1-0

AJANSSPOR HABER

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son maçında temsilcimiz Galatasaray, deplasmanda Danimarka ekibi Kopenhag ile karşı karşıya geldi. Cim Bom, maçtan 1-0 mağlup ayrılmasına rağmen grubu üçüncü sırada tamamladı ve yoluna Avrupa'dan devam etti. İşte maçın detayları...

İlk yarı sessiz bitti

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu 6. ve son maçında Galatasaray, deplasmanda Danimarka ekibi Kopenhag ile karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı.

Lerager öne geçirdi

Karşılaşmanın 56. dakikasında orta sahada topu kazanan Kopenhag, kontra atağa çıktı. Tek paslarla ceza alanı içine giren Danimarka ekibinde çizgiden gelen pasta Lerager, tek dokunuşla topu ağlara yollayarak skoru 1-0 yaptı.

Ataklar sonuç vermedi

Galatasaray,'da Hakim Ziyech, Bakambu ve Mertens'in oyuna girmesinden sonra üst üstte ataklar başladı. Kerem Aktürkoğlu ve Bakambu ile pozisyonlar bulan Cim Bom, 70 ve 72. dakikada üst üstte ataklardan eli boş döndü.

Galatasaray Avrupa Ligi'nde mücadele edecek

Kopenhag'a 1-0 mağlup olan Galatasaray, gözünü Manchester United- Bayern Münih maçına çevirdi. Alman ekibi maçı 1-0 kazanması sonrası temsilcimiz Galatasaray, yoluna Avrupa Ligi'nden devam etmeyi garantiledi. 

İşte grup puan durumu

Sıralama Takım Adı Puan
1 Bayern Münih 16
2 Kopenhag 8
3 Galatasaray 5
4 Manchester United 4

Kopenhag 10 kişi kaldı

Karşılaşmanın 90. dakikasında sert faul yapan Lerager, ikinci sarıdan kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı. Kalan 4 dakikayı Kopenhag 10 kişi tamamladı.

Kopenhag kazandı

Galatasaray, son dakikada üst üstte ataklar bulmasına rağmen bir türlü topu ağlara yollayamadı. Karşılaşmayı Danimarka temsilcisi Kopenhag 1-0 kazanarak adını son 16 turuna yazdırdı.

Senin için hazırladığımız haberler