Cimbom'da sürpriz istifalar geliyor! Galatasaray'da flaş gelişmeler...

28.01.2019 - 01:25 | Son Güncellenme: 28.01.2019 - 04:25

Cimbom'da sürpriz istifalar geliyor! Galatasaray'da flaş gelişmeler...

Transfer çalışmalarını sürdüren ve Süper Lig’de şampiyonluk isteyen Galatasaray’da faş gelişmeler yaşanıyor. Taraftar, Galatasaray’dan forvet transferi beklerken yönetim ve Fatih Terim arasında sorunlar olduğu iddia ediliyor. Peki Galatasaray forvet transferi yapacak mı, kimi transfer edecek? Wilfried Bony ve Remy Galatasaray’a transfer olacak mı?  Beyaz Futbol’un haberine göre, Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve yönetim arasında bazı sorunlar olduğu, Fatih Terim’in Tetteh transferini istediği belirtildi. Galatasaray'da Abdürrahim Albayrak ve Okan Böke istifa etti mi? Fatih Terim hangi transferleri yapmak istiyor? İşte sarı-kırmızılı takımda yaşanan son gelişmeler...

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray için, flaş iddialar ortaya atıldı. Sarı-kırmızılı takımda sürpriz istifalar mı geliyor? İşte yaşanan tüm gelişmeler ve o iddialar: 

Galatasaray-Fenerbahçe basketbol maçından sonra Mustafa Cengiz ve Ali Koç fotoğraf çektiriyor. FatihTerim , Galatasaray Başkan Yardımcısı Yusuf Günay'ı arıyor ve ''Bana kabadayı diyen adamın yanına dizilmişsiniz, ben de şimdi bu fotoğrafı sosyal medyadan beğeneceğim, tebrikler'' diyor ve telefonu kapatıyor.

Fatih Terim Bony ve Remy transferlerini veto ediyor! Terim'in istediği forvet kim?

Galatasaray yönetimi, forvet transferi için Wilfried Bony ve Remy'yi almak istiyor. Fatih Terim bu isimleri ısrarla istemiyor. Scout ekibi, Fransa 2. Lig'inden bir futbolcuyu izliyor, o futbolcu için olabilir deniyor. Öte yandan Terim, forvet transferi için  Benjamin Tetteh'i istiyor.

Abdürrahim Albayrak istifa edecek mi?

Galatasaray İkinci Başkanı Abdürrahim Albayrak, 'Yıprandım' diyerek istifa etmek istiyor. Albayrak'ın ilk kötü sonucun ardından ayrılacağı iddia ediliyor. Deneyimli yöneticinin, geçenlerde Galatasaray'da bir toplantıya katılmadığı da belirtiliyor.

Okan Böke istifa edecek iddiası...

Diğer yandan, Galatasaray Yönetim Kurulu Üyesi Okan Böke'nin sarı-kırmızılı camia içerisinde ilk istifa edecek kişi olduğu iddia ediliyor.

Senin için hazırladığımız haberler