Galatasaray'da Icardi, Rashica ve Kaan Ayhan Planı! Bir Yıldıza Antrenörlük Teklifi

Akın Ungan
12.05.2023 - 12:34 | Son Güncellenme: 12.05.2023 - 12:56

Galatasaray, sözleşmesi bitecek olan Mauro Icardi, Milot Rashica ve Kaan Ayhan ile masaya oturacak. Özbek yönetimi bir yıldıza antrenörlük teklif edecek.

Galatasaray'da Icardi, Rashica ve Kaan Ayhan Planı! Bir Yıldıza Antrenörlük Teklifi

Spor Toto Süper Lig'de son düzlüğe gelinirken şampiyonluğun en büyük favorisi durumunda olan Galatasaray, gelecek sezonun planlamasına da başladı. Sarı-Kırmızılı takım sözleşmesi sona erecek oyuncularla masaya oturmaya hazırlanırken bir futbolcuya yardımcı antrenörlük teklifi yaptı.

8 futbolcunun sözleşmesi bitiyor

Sezon biter bitmez kadrosunda bulunan yıldızlarını elinde tutmak isteyen Galatasaray'da 8 oyuncunun sözleşmesi Haziran ayında sona erecek. Sarı-Kırmızılılar sezon sonunda teknik dirketör Okan Buruk'un görmek istediği isimler ile masaya oturacak.

4 futbolcuya teşekkür edilecek

Hürriyet'te yer alan habere göre Galatasaray, 4 futbolcuya teşekkür edecek. Sezon sonu Okan Kocuk, Sam Adekugbe, Emre Taşdemir ve Bafetimbi Gomis ile yollar ayrılacak.

İlgini Çekebilir
UEFA, Portekiz ile görüşüyor! Şampiyonlar Ligi finali İstanbul'dan alınacak mı?
Habere Git

Juan Mata'ya teklif

Dursun Özbek yönetimi, sezon sonu sözleşmesi bitecek olan İspanyol yıldız Juan Mata'nın Florya'da kalmasını istiyor. Sarı-Kırmızılılar, Mata'ya Okan Buruk'un teknik ekibine katılması için bir teklifte bulunacak. Yıldız futbolcu bu teklifi kabul ederse Galatasaray'da yardımcı antrenör olarak göreve başlayacak.

Icardi ve Rashica ile şampiyonluk kutlamalarında masaya oturulacak

Sezon başında kiralık olarak transfer edilen yıldız golcü Mauro Icardi ve Milot Rashica da sözleşmesinin sonuna gelen isimler arasında yer alıyor. Sarı-Kırmızılı takım iki futbolcuyla da şampiyonluğa ulaşır ulaşmaz görüşmelere başlayacak.

Icardi ve Rashica'nın menajerleri ile bir araya gelecek olan Dursun Özbek yönetimi, iki oyuncunun da takımda kalması için şartları görüşecek.

İlgini Çekebilir
TFF, başkanlara 100'er 100'er ceza kesti
Habere Git

Kaan Ayhan'ın satın alma opsiyonu kullanılacak

Kış transfer döneminde İtalya'nın Sassuolo takımından kiralanan Kaan Ayhan'ın opsiyonu kullanılacak. Milli futbolcunun bonservisi alınacak. Kaan Ayhan'ın transferinde yapılan KAP açıklamasına göre satın alma opsiyonu 2.8 milyon Euro olarak duyurulmuştu.

"Şampiyonlar Ligi oynamadan gitmeyin"

Galatasaray, Avrupa'dan birçok takımın takip ettiği bilinen Sacha Boey, Lucas Torreira ve Victor Nelsson'u elinde tutmak istiyor. Sarı-Kırmızılılar, gelecek sezonda UEFA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceklerini hatırlatarak, 3 futbolcuya da "Şampiyonlar Ligi oynamadan gitmeyin" diyecek.

Senin için hazırladığımız haberler