Galasaray, Muslera, Mertens ve Midtsjö’nün Sağlık Durumunu Açıkladı

Akın Ungan
08.03.2023 - 18:41 | Son Güncellenme: 08.03.2023 - 18:58

Son dakika | Galatasaray, sakatlığı bulunan Fernando Muslera, Dries Mertens ve Fredrik Midtsjö’nün son durumu hakkında açıklama yaptı. İşte detaylar...

Galasaray, Muslera, Mertens ve Midtsjö’nün Sağlık Durumunu Açıkladı

AJANSSPOR HABER

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, yaşanan sakatlıklarla düşündürmüştü. Sarı-Kırmızılılar, oyuncuların sağlık durumu bilgilendirme yayınladı.

Sarı-Kırmızılı kulüp, Fernando Muslera, Dries Mertens ve Fredrik Midtsjö'den iyi haber verdi. Kulüp, üç oyuncunun sağlık durumu hakkında taraftarı bilgilendirdi.

Mertens saha çalışmalarına başladı

Galatasaray'dan Dries Mertens hakkında yapılan açıklamada, "Kamp başında gerçekleşen antrenmanda sağ diz iç yan bağlarında esneme tespit edilen ve kamp boyunca tedavisine devam edilen Dries Mertens, geçtiğimiz hafta sonu saha çalışmalarına başlamış olup, sağlık heyetimiz gözetiminde saha ve salon çalışmalarını takımdan ayrı sürdürdü" denildi.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da kaleci operasyonu!
Habere Git

Midtsjö düz koşulara başladı

Midtsjö hakkında yapılan bilgilendirmede, "Corendon Alanyaspor ile oynanan hazırlık maçında sol arka üst adalesinde zorlanma ve kanama tespit edilen Fredrik Midtsjö’nün tedavisine devam edildi. Oyuncumuz bugün düz koşulara başladı" ifadeleri yer aldı.

Muslera idmanın tamamında takımla çalıştı

Sarı-Kırmızılılar'ın tecrübeli file bekçisi Fernando Muslera için ise "Fernando Muslera bugünkü idmanın tamamında takımla birlikte çalıştı" denildi.

Senin için hazırladığımız haberler