Galatasaray'dan Rashica İçin Norwich City'e 2 Transfer Teklifi Önerisi

21.04.2023 - 18:55 | Son Güncellenme: 21.04.2023 - 19:03

Galatasaray yönetimi, Milot Rashica’yı kadrosunda tutmaya kararlı. Sarı kırmızılılar, Rashica için Norwich City Kulübü’ne 2 ayrı transfer teklif paketi sundu.

Galatasaray'dan Rashica İçin Norwich City'e 2 Transfer Teklifi Önerisi

AJANSSPOR - HABER

Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Galatasaray, şampiyonluk yarışını önde götürürken sezon sonu transfer çalışmalarına da başladı.

Galatasaray, Rashica’yı bırakmak istemiyor

Galatasaray yönetimi, bu sezon performansıula dikkatleri üzerine çeken Milot Rashica’yı kadrosunda tutmaya kararlı.

Hürriyet'in haberine göre sezon başında Norwich City’den bir yıllığına kiralanan Kosovalı kanat oyuncusu ile devam etme kararı alan yönetim, İngiliz kulübüyle görüşmelere başladı.

Aslan'dan Norwich City'ye 2 farklı teklif

Sarı kırmızılılar, Rashica için Norwich City Kulübü’ne 2 ayrı teklif paketi sundu. Birinci plan, direkt bonservisiyle satın almak... Bunun için önerilen rakam ise 7 milyon 500 bin Euro. İkinci teklif, satın alma opsiyonlu kiralama.

İlgini Çekebilir
Galatasaray'da Beşiktaş maçı öncesi tehlike: 4 isim
Habere Git

Norwich yönetimi, cevap vermedi

Önerileri değerlendirmeye alan Norwich yönetimi, cevap vermek için sezonun bitmesini bekliyor. Championship’te play-off’a kalma mücadelesi veren ve Premier Lig’e yükselmeyi amaçlayan kulüp, sonuca göre karar verecek.

Rashica'nın geleceğini Premier Lig belirleyecek

Eğer Premier Lig hedefi gerçekleşmezse Galasaray’ın 7 milyon 500 bin Euro’luk satın alma teklifinin kabul edilmesi bekleniyor. Norwich, 26 yaşındaki oyuncuyu 2021 Temmuz’unda 11 milyon Euro’ya Werder Bremen’den almıştı.

Rashica, Galatasaray'ı bırakmak istemiyor

Diğer taraftan Milot Rashica’nın da Galatasaray’da kalmayı çok istediği ve bu düşüncesini Norwich City yönetimine bildireceği öğrenildi.

Milot Rashica'nın performansı

Galatasaray forması altında 24 maça çıkan 26 yıl yaşındaki Kosovalı futbolcu Milot Rashica, 5 gol, 4 asistlik performans sergiledi. 

Senin için hazırladığımız haberler