Cimbom’un kayıp yıldızı Emre Akbaba'dan tarihi geri dönüş!

02.05.2021 - 21:55 | Son Güncellenme: 02.05.2021 - 22:35

Galatasaray’da uzun süre forma şansı bulamamasının ardından son haftalarda attığı gollerle dikkat çeken Emre Akbaba, Gençlerbirliği’ni de boş geçmedi ve Cimbom'daki en golcü sezonuna ulaştı.

Cimbom’un kayıp yıldızı Emre Akbaba'dan tarihi geri dönüş!

AJANSSPOR-HABER

 

Galatasaray’da Emre Akbaba fırtınası esmeye devam ediyor. Cimbom’un son haftalardaki golcüsü, Süper Lig’in 39. haftasındaki Gençlerbirliği maçında da ağları havalandırdı. 

2. golü elle oynamaya kurban gitti

Takımının 1-0 önde kapattığı ilk yarının ardından 52. dakikada sahne alan orta saha oyuncusu farkı ikiye çıkaran golü attı. Emre 65. dakikada bir kez daha ağları sarstı ancak bu gol öncesinde Babel'in elle oynadığı tespit edildiği için iptal oldu.

Emre Akbaba'dan eski günlerine dönüş sinyali

Bu sezon uzun bir süre forma şansı bulamayan hatta bazı maçlarda 21 kişilik kadroya dahi alınmayan milli yıldız bu formuyla sakatlığından önceki günlerine dönüş sinyali verdi. 

Galatasaray kariyerinin en golcü sezonu

Öte yandan bu sezon Süper Lig'de attığı 5 golü de 2021 yılında kaydeden Emre Akbaba, Galatasaray formasıyla fileleri en fazla havalandırdığı sezona ulaştı. Sarı kırmızılı futbolcu aynı zamanda bu sezon deplasmanda ilk kez fileleri havalandırdı. 

Emre Akbaba’nın gol attığı maçlar

Galatasaray-Denizlispor: 6-1 (1 gol)

Galatasaray-Çaykur Rizespor: 3-4 (1 gol)

Galatasaray-Trabzonspor: 1-1 (1 gol)

Galatasaray-Konyaspor: 1-0 (1 gol)

Gençlerbirliği-Galatasaray (1 gol)

Emre Akbaba, Alanyaspor'dan transfer olduğu Galatasaray'da 2018-19 sezonunda 2, 2019-20 sezonunda ise ligde 4 gol bulabilmişti. 

Senin için hazırladığımız haberler