Cimbom'un yeni yıldızı: Burada olmak çok güzel

14.02.2021 - 13:08 | Son Güncellenme: 14.02.2021 - 13:15

Galatasaray haberleri... Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'ın Amerikalı sağ beki DeAndre Yedlin ile kız arkadaşı Crystal birlikte bir röportaj verdi...Amerikalı oyuncu Fatih Terim hakkında da konuştu. Yedlin, "Çok heyecanlandım. Galatasaray küçüklüğümden beri bildiğim bir takım. Böyle bir teknik direktörle çalışma fırsatına sahip olacağım için çok heyecanlandım" dedi. İşte detaylar...

Cimbom'un yeni yıldızı: Burada olmak çok güzel

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray Mobil Uygulamasında, çok renkli bir bölüm yayınlandı. Sarı-kırmızılı takımın yeni yıldız DeAndre Yedlin ile kız arkadaşı Crystal birlikte açıklamalarda bulundu.

"DeAndre çok çok saygılıdır"

Crystal, Yedlin'in nasıl bir insan olduğundan bahsederken, "DeAndre çok çok saygılıdır. Onunla sohbet etmek çok keyiflidir. Bence benim olgunlaşmama yardım ediyor. O bana her zaman iyi geliyor. Bazen bana benden daha çok inanır. Her zaman ileriyi hedefler. Daha fazla ne yapabiliriz, ben daha fazla ne yapabilirim..." ifadeleriyle yıldız futbolcunun nasıl bir karakter olduğunu anlattı.

Terim'le çalışmak heyecanlandırdı

Galatasaray'da teklif aldığında ne hissettin şeklindeki soruyu yanıtlayan DeAndre Yedlin, "Çok heyecanlandım. Galatasaray küçüklüğümden beri bildiğim bir takım. Böyle bir teknik direktörle çalışma fırsatına sahip olacağım için çok heyecanlandım. Bu inanılmaz şehre geleceğim için... 

"Burada olmak çok güzel"

Daha önce  2013'te U20 Dünya Şampiyonası için gelmiştim. Ama o zaman güvenlik önlemleri sebebiyle çok bir şey deneyimleyememiştim. Otelde kalmamızı istiyorlardı. Ama şimdi burada yaşıyor olacağım ve bu inanılmaz. Bu benim için çok güzel bir tecrübe. Burada olmak çok güzel.

Umarım gurur kaynağı olurun

Galatasaray'da Brad Friedel'dan sonraki ikinci Amerikalı olduğu hatırlatılan Yedlin, "Brad'i tanıyorum. Tottenham'a ilk geldiğimde oradaydı. Ayrıca milli takımda da bir süre kaleci antrenörü olarak çalışmıştı. Çok büyük adamdır ve Amerika'da bir efsanedir. Burada bulunmuş birkaç Amerikalı'dan biri olmak gurur verici. Umarım hem Amerika hem de Galatasaray için gurur kaynağı olurum" diye konuştu.

Senin için hazırladığımız haberler