Çin ekibinden Melissa Vargas açıklaması: Kararını anlıyoruz

02.09.2024 - 18:46 | Son Güncellenme: 02.09.2024 - 18:48

Filenin Sultanları’ndan Melissa Vargas’ın 2021’den bu yana formasını giydiği Tianjin Bohai Bank ile yollarını ayırdığını duyurmasının ardından ekipten açıklama geldi.

Çin ekibinden Melissa Vargas açıklaması: Kararını anlıyoruz

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe Medicana’nın milli yıldızı Melissa Vargas yeni açıklamalarında Çin Ligi takımı Tianjin Bohai Bank’tan ayrıldığını belirtti. Tianjin, Fenerbahçe ile yola devam edecek olan Melissa Vargas’a teşekkür etti.

Tianjin Bohai Bank tarafından yapılan açıklamada Melissa Vargas’ın kararına saygı duyulduğunun altı çizilirken şunlar söylendi: “Sevgili taraftarlarımız ve dostlarımız: "Herkese merhaba, Tianjin Bohai Bank Kadın Voleybol Kulübünü her zaman desteklediğiniz için teşekkürler! Yeni sezonda Melissa Teresa Vargas ( Xiao Mei ) Türkiye’de Fenerbahçe Kadın Voleybol Kulübü'ne katılacak. Kulübümüz kendisinin kararını anlıyor ve saygı ile karşılıyor. Vargas'a son 3 yılda Tianjin Bohai Bank Kadın Voleybol Kulübü'ne yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ediyoruz. Birlikte geçirdiğimiz günler birbirimiz için en değerli anılardır. Xiao Mei'ye yeni sezonda başarılar dileriz! Bohai Bank Kadın Voleybol Kulübü yeni sezonda taraftarlarımıza ve dostlarımıza daha heyecanlı maçlar armağan edecek! Tüm destekleriniz için teşekkür ederiz!"

Vargas’tan ayrılık sözleri

Melissa Vargas geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada Çin ekibi Tianjin Bohai Bank’a şu sözlerle veda etti: “Sevgili Tianjin Bohai Bank Kadın Voleybol Kulübü, Tianjindeki takım arkadaşlarım ve taraftarlarımız. Geçtiğimiz üç yıl muhteşemdi ve bu takımın bir parçası olduğum için minnettarım. Üst üste 3 şampiyonluk kazanmak çok şey ifade ediyor ve herkesin desteği olmadan bu mümkün olmazdı. En iyi arkadaşlarım oldukları için takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bana inandıkları için koça ve kulübe teşekkür ederim. Taraftarlara teşekkür ederim, tezahüratlarınız her maçı özel kıldı. Tianjin'deki zamanımı her zaman hatırlayacağım. Size önümüzdeki sezon Fenerbahçe'de oynayacağımı söylemek istiyorum. Hepinizi özleyeceğim ama bu anıları kalbimde saklayacağım."

Senin için hazırladığımız haberler