Burak Yılmaz, Omar Colley'yi kesti!

İsa Kethüda
08.10.2023 - 15:36 | Son Güncellenme: 08.10.2023 - 15:44

Süper Lig'in sekizinci haftasında İstanbulspor ile sahasında karşılaşacak olan Beşiktaş'ta teknik sorumlu Burak Yılmaz, Omar Colley'yi yedek bıraktı...

Burak Yılmaz, Omar Colley'yi kesti!

AJANSSPOR-HABER

Trendyol Süper Lig'in sekizinci hafta mücadelesinde İstanbulspor ile sahasında karşılaşacak olan Beşiktaş'ta ilk 11 belli oldu.

Burak Yılmaz, Omar Colley'yi kesti

Teknik direktör Şenol Güneş'in görevinden istifa etmesinin ardından geçici olarak Beşiktaş'ta teknik sorumlu olarak çalışacak olan Burak Yılmaz, Omar Colley'yi yedek bıraktı.

2 maç kaçırdı

Şenol Güneş'in banko oyuncuları arasında yer alan Gambiyalı savunma oyuncusu bu sezon sadece Club Brugge ve omuz sakatlığı nedeniyle Neftçi Bakü karşılaşmalarında forma giymemişti.

İlgini Çekebilir
Kartal'ın Çarşı önünde telafi günü! İşte Burak Yılmaz'ın 11'i...
Habere Git

Bu sezonki performansı

30 yaşındaki başarılı savunma oyuncusu bu sezon forma giydiği 13 karşılaşmada ise 3 gol atarken 1 kez de sarı kart gördü ve 1.170 dakika sahada kaldı.

Omar Colley, 9 Şubat 2023 tarihinde Serie A ekibi Sampdoria'dan 2.3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş ile 2025 yılına kadar sözleşme imzalamıştı.

Beşiktaş-İstanbulspor maçının 11'leri

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Amartey, Bailly, Zaynutdinov, Salih, Hadziahmetovic, Oxlade-Chamberlain, Muleka, Ghezzal, Aboubakar

İstanbulspor: Jensen, Ali Yaşar, Okan, Mehmet, Duhaney, Ndao, Loshaj, Muammer, Mendy, Emir Kağan, Ethemi

Senin için hazırladığımız haberler