Çırılçıplak sahaya atladı, koşmaya başladı! İspanya şokta...

08.04.2021 - 22:50 | Son Güncellenme: 08.04.2021 - 22:56

Son dakika haberleri… UEFA Avrupa Ligi Çeyrek Final müsabakasına çıplak seyirci damgasını vurdu. Granada Manchester United maçında sahaya giren seyirciyi güvenlik görevlileri güçlükle zapt etti. İşte detaylar…

AJANSSPOR - HABER

UEFA Avrupa Ligi’nin Çeyrek Final müsabakalarının ilk ayağı bugün oynanıyor. Bugün, İspanya ekibi Granada sahasında İngiltere’nin köklü kulüplerinden Manchester United’ı ağırladı. Maçın ilk yarısında kimliği henüz belirlenemeyen bir taraftar sahaya atladı. Çıplak bir şekilde sahaya atlayan taraftarı, Granada güvenlik görevlileri güçlükle yakalayabildi.

Manchester attı, taraftar sahaya atladı

Marcus Rashford’un 31. dakikada takımını öne geçiren golü atması üzerine Endülüs ekibi Granada’ya gönül vermiş bir taraftar kendini tutamayıp sahaya atladı. O anlar ulusal televizyonda naklen yayınlandı. Granadalı taraftarın çıplak bir şekilde sahaya girmesi bir anda gündeme oturdu.

Kinsey Wolanski'yi çağrıştırdı!

UEFA Şampiyonlar Ligi Finali'nde kupa için mücadele eden Liverpool ve Tottenham maçı normal seyrinde devam ederken çıplak bir kadın sahaya girmişti. Günlerce gündemde kalmayı başaran model Kinsey Wolanski'den sonra Granadalı bir taraftarın sahaya atlaması dikkatlerden kaçmadı. 1 Haziran 2019'daki Şampiyonlar Ligi Finali'ni Liverpool kazanmıştı.

Senin için hazırladığımız haberler